Οικονομία

07 Απριλίου 2024 13:10 Τελευταία ενημέρωση : 07 Απριλίου 2024 13:58

Καρδίτσα: Συλλαλητήριο από πλημμυροπαθείς και αγρότες (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Διαμαρτυρία για την μη καταβολή αποζημιώσεων που έχει υποσχθεί η Πολιτεία. Ανησυχία των αγροτών για το αρδευτικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή.

Καρδίτσα: Συλλαλητήριο από πλημμυροπαθείς και αγρότες (εικόνες)
-

Με τρακτέρ, αυτοκίνητα και αγροτικά μηχανήματα κάτοικοι του Παλαμά και των γύρω χωριών που επλήγησαν περισσότερο από την φονική κακοκαιρία «Daniel», συμμετέχουν σε συλλαλητήριο στην περιοχή «Σταυρός», μεταξύ των χωριών Ιτέα και Παλαμάς, ζητώντας να δοθούν λύσεις στα προβλήματα τους.

Πλημμυροπαθείς - Παλαμάς Καρδίτσας

Πλημμυροπαθείς - Παλαμάς Καρδίτσας

Όπως λένε, σύμφωνα με τον απεσταλμένο του ΑΝΤ1 Βαγγέλη Κοκολάκο, επτά μήνες μετά τις καταστροφές, δεν έχει δοθεί η επιδότηση ενοικίου, την ώρα που πλημμυροπαθείς μένουν σε νοικιασμένα σπίτια ή φιλοξενούνται σε συγγενείς, ενώ σε στάση αναμονής είναι και οι αγρότες για τους οποίους δεν έχουν ακόμα καταβληθεί οι αναμενόμενες ενισχύσεις και αποζημιώσεις.

Το κρίσιμο για την περιοχή αρδευτικό δίκτυο ακόμα δεν έχει αποκατασταθεί και την ίδια στιγμή οι αγρότες καλούνται να εργαστούν, ενώ χρωστούν από πέρυσι για τα εφόδια που είχαν πάρει, χωρίς να ξέρουν αν θα μπορέσουν να αρδεύσουν.

Πηγή φωτογραφιών: karditsalive.net

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στην Παιανία

ΕΝΦΙΑ: Τα εκκαθαριστικά, οι 11 δόσεις και η πρώτη προθεσμία

Γυναικοκτονία - Μητσοτάκης: Η δολοφονία της Κυριακής με πόνεσε και με εξόργισε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ