Σινεμά

08 Ιουνίου 2018 18:34

Κόβει την ανάσα το παράτολμο εγχείρημα του Τομ Κρουζ στα γυρίσματα του “Mission Impossible” (βίντεο)

Text to Speech

Ο 55χρονος ηθοποιός πραγματοποίησε ελεύθερη πτώση από ύψος 25.000 ποδών, με το αλεξίπτωτο να ανοίγει λίγα μέτρα πριν από το έδαφος.

Κόβει την ανάσα το παράτολμο εγχείρημα του Τομ Κρουζ στα γυρίσματα του “Mission Impossible” (βίντεο)

Ο Τομ Κρουζ πηδάει από κτίρια, πέφτει από ουρανοξύστες ή ακόμα κρέμεται στο εξωτερικό ενός αεροσκάφους κατά την απογείωσή του, ως ο ατρόμητος πρωταγωνιστής ταινιών δράσης.

Τώρα, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι ο πρώτος ηθοποιός που πραγματοποίησε on camera πτώση τύπου “HALO”: πρόκειται για μια πτώση από μεγάλο υψόμετρο, όπου το αλεξίπτωτο ανοίγει κάποια μέτρα πριν από το έδαφος. Συνήθως γίνεται από πολύ καλά εκπαιδευμένους στρατιωτικούς, ως μια μέθοδος να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να τους εντοπίσει ο εχθρός.

Ο 55χρονος σταρ του κινηματογράφου γύρισε την επικίνδυνη σκηνή για τις ανάγκες του σίκουελ “Mission: Impossible - Fallout”.

Σε ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα εν όψει της κυκλοφορίας της ταινίας τον επόμενο μήνα, ο Τομ Κρουζ πηδάει από ένα αεροσκάφος που πετά σε ύψος 25.000 ποδών (7.600 μέτρων), ενώ το αλεξίπτωτό του ανοίγει μόλις στα 2.000 πόδια (600 μέτρα) από το έδαφος, όπως εξηγούν οι δημιουργοί της ταινίας.

Ο διάσημος πρωταγωνιστής έσπασε τον αστράγαλό του πέρυσι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας άλλης επικίνδυνης σκηνής για το “Mission: Impossible - Fallout”, όταν πραγματοποίησε άλμα ανάμεσα σε δύο κτίρια, προτού πέσει πάνω σε έναν τοίχο.

VIDEO