Life

29 Μαΐου 2019 18:54

“Μην Ψαρώνεις”: Εντάσεις, μπλεξίματα και λαμπεροί guests

Διάβασέ μου το...

Οι οικογένειες Αραποστάθη και Αγραφιώτη μπαίνουν σε νέες περιπέτειες. Κόντρες, τσακωμούς αλλά και ανατροπές επιφυλάσσουν τα νέα επεισόδια.

“Μην Ψαρώνεις”: Εντάσεις, μπλεξίματα και λαμπεροί guests
-

Νέες περιπέτειες και άφθονο γέλιο στα επεισόδια της σειράς «Μην Ψαρώνεις» που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα σήμερα και αύριο στις 21:45 στον ΑΝΤ1.

Τετάρτη 29 Μαΐου: Επεισόδιο 28

Η δεξίωση του γάμου που είχε αναλάβει η Σάντυ εξελίχθηκε σε θρίαμβο με αποτέλεσμα να αρχίσουν να εκδηλώνουν ενδιαφέρον παλιοί γνωστοί των Αγραφιώτηδων για να αναλάβει την τροφοδοσία των επιχειρήσεών τους. Βλέποντας ότι η «γοργόν» δεν έχει μόνο «ψάριν» αλλά και έχει και πέραση… ο Διονύσης προσκαλεί σε δείπνο τον καλό του φίλο και διαφημιστή, Πάρη, και του προτείνει να αναλάβει την επικοινωνία της δουλειάς της Σάντυ. Η Σάντυ θα ενθουσιαστεί στην αρχή αλλά στην πορεία θα προβληματιστεί όταν αντιληφθεί πως ο Μανώλης αρχίζει να νιώθει άβολα με την εξέλιξη που παίρνει το όλο εγχείρημά τους. Και τότε θα τεθεί το ερώτημα αν συνεχίζουν μαζί ή μόνη της; Τι θα αποφασίσει η Σάντυ; Παράλληλα, η Νενέλα θα σταθεί στο πλευρό του Κοσμά, και θα προσπαθήσει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο να του κάνει τη νοσοκόμα προκαλώντας νέες κωμικές καταστάσεις!  Τέλος, ένα βιβλίο θα γίνει η αφορμή να έρθει πάλι κοντά ο Κωνσταντίνος με τη Ρόζα…

Guest: Θανάσης Κουρλαμπάς (Πάρης)

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ- ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 28-29

Ο Πάρης είναι πολύ καλός φίλος του Διονύση και ιδιοκτήτης μιας από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στην Ελλάδα. Θα συναντηθούν ξανά στη δεξίωση που έχει αναλάβει την τροφοδοσία η Σάντυ και ο Πάρης, μετά από παράκληση του Διονύση, θα δεχτεί να αναλάβει την επικοινωνία της επιχείρησής της. Με τουπέ και ύφος, ο Πάρης θα αμφισβητήσει όσα έχει κάνει μέχρι τώρα η Σάντυ με τον Μανώλη σχετικά με τη δουλειά και θα αρχίσει να της προτείνει ριζικές αλλαγές που ταιριάζουν πιο πολύ με το εκλεπτυσμένο κοινό στο οποίο απευθύνεται πια η Σάντυ.  

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ- ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 28-29

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ- ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 28-29

Πέμπτη 30 Μαΐου: Επεισόδιο 29

Κάποια δημοσιεύματα που δείχνουν τον υπόδικο Διονύση να κάνει έκλυτη ζωή, τον κάνουν να δώσει μια συνέντευξη για να αποκαταστήσει το όνομά του. Εκεί όμως θα πει πράγματα που θα δημιουργήσουν νέες εντάσεις στη Σάντυ και τον Μανώλη. Τα ίδια δημοσιεύματα θα φέρουν όμως και κωμικά μπλεξίματα στους Αραποστάθηδες αφού θα βγάλουν στο φως μια πλευρά του Λεωνίδα που την κρατάει προς το παρόν κρυφή από την οικογένειά του! Ο Μανώλης θα γνωρίσει τον Στέφανο και θα δείξει πολύ μεγάλο ενθουσιασμό για το νέο «αγόρι» της Ρόζας, που δείχνει να έχει τις ίδιες ιδεολογικές ανησυχίες μαζί του. Η Μαργαρίτα, μετά από ένα ακόμα αποτυχημένο διαγώνισμα του Κάρολου, θα τον κάνει να σκεφτεί μια εναλλακτική λύση για το μέλλον του, όταν θα του προτείνει να μην πάρει απολυτήριο, αλλά να δώσει κατευθείαν στη Σχολή Καλών Τεχνών.

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ- ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 28-29

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ- ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 28-29

Guest: Ζωζώ Σαπουντζάκη (Ζιζή)

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ- ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 28-29

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ- ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 28-29

Η Ζιζή είναι μια αιώνια έφηβη. Πρόκειται για τη χαρά της ζωής. Έχει μπρίο, στιλ, κέφι. Είναι μια γυναίκα που δεν λέει να μεγαλώσει και να ακολουθήσει την ηλικία της. Γι' αυτό και έχει διώξει το σοφέρ της που οδηγούσε πολύ αργά ενώ αυτή λατρεύει την ταχύτητα. Κάνει μπάντζι τζάμπινγκ, τρέκινγκ, πτώσεις με αλεξίπτωτο και γενικά ό, τι εξτρίμ σπορ υπάρχει! Η Ζιζή είναι τρεις φορές χήρα και δύο ζωντοχήρα. Και είναι φυσικά και πολύ πλούσια, φίλη της Νενέλας από παλιά! Όταν θα σκάσει το λάστιχό της έξω από το σπίτι της Σάντυ, θα δει ξανά τη Νενέλα που έχει να τη δει χρόνια. Και θα αποφασίσει να περάσει τη μέρα μαζί της.  Όμως, η Νενέλα δεν είναι το μόνο άτομο που γνωρίζει από παλιά η Ζιζή. Γνωρίζει και τον Κοσμά. Και το παρελθόν τους θα έρθει στην επιφάνεια και θα φέρει νέες κωμικές ανατροπές στη ζωή της Νενέλας!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ