Αθλητικά

15 Ιουλίου 2019 12:38

Συγκλονίζει ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς για τη λευχαιμία: τελείωσα με τα δάκρυα, είμαι έτοιμος να πολεμήσω

Text to Speech

Πλημμύρισε με επιστολές και μηνύματα συμπαράστασης μετά την ανακοίνωση ότι πάσχει από λευχαιμία.

Συγκλονίζει ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς για τη λευχαιμία: τελείωσα με τα δάκρυα, είμαι έτοιμος να πολεμήσω

Επιστολή στην «Gazzetta dello Sport» έστειλε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, προκειμένου να ευχαριστήσει όλους εκείνους που με μηνύματα έδειξαν την αγάπη τους και την συμπαράστασή τους, στον αγώνα που αρχίζει κατά της λευχαιμίας.

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή όταν βρίσκεστε να αγωνίζεστε εναντίον ενός δύσκολου αντιπάλου που πρέπει να ξεπεράσετε ή να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα το οποίο είναι πολύπλοκο για να λύσετε. Εγώ ζω μια στιγμή σαν αυτή τώρα, αλλά αισθάνομαι πολύ τυχερός γιατί ξέρω ότι δεν είμαι μόνος. Δίπλα μου ανακάλυψα ότι είχα τεράστια υποστήριξη. Σε αυτές τις ημέρες έλαβα μια θάλασσα από αγάπη, αλληλεγγύη και θετική ενέργεια που μου έδωσε μια απίστευτη, περαιτέρω ενέργεια και βεβαιότητα ότι θα κερδίσω αυτή τη μάχη κατά της λευχαιμίας.

Έλαβα χιλιάδες μηνύματα. Σας διαβεβαιώνω ότι τα διάβασα όλα, το ένα μετά το άλλο: το καθένα μου έφερε ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά και άγγιξε την καρδιά μου. Ήταν δύσκολες ημέρες και ζητώ συγγνώμη αν δεν απαντώ και ευχαριστώ τον καθένα από σας.

Το κάνω εδώ, τώρα, χάρη στη Gazzetta dello Sport και στον πρόεδρο Ουρμπάνο Καίρο που με αγάπη έκαναν μου διέθεσαν αυτό τον χώρο», ανέφερε ο προπονητής της Μπολόνια.

«Ευχαριστώ όλους τους προέδρους των ομάδων όπου έπαιζα ως παίκτης ή ήμουν προπονητής και εκείνους με τους οποίους δεν δούλεψα ποτέ αλλά μου έδειξαν σεβασμό και αγάπη.

Και στους πρώην συμπαίκτες και τους αντιπάλους των ποδοσφαιρικών μου χρόνων, στους παίκτες που προπόνησα και σε εκείνους που δεν έχω προπονήσει ποτέ, όλοι μου είπαν "Forza Mister".

Χάρη στους οπαδούς των ομάδων "μου" και σε εκείνους που αντιμετώπισα φορώντας μία άλλη φανέλα. Πολλοί από εκείνους που με έριξαν και με προκάλεσαν στο γήπεδο, αυτή τη φορά με ενθάρρυναν και έγραψαν «Μην εγκαταλείπεις Σίνισα».

Ευχαριστώ εκείνους στον κόσμο όχι μόνο του αθλητισμού αλλά της πολιτικής ή της ψυχαγωγίας, που ήταν κοντά μου.

Ευχαριστώ στους φίλους μου, αυτούς που συναντήθηκα σε πολλές πόλεις κατά τη διάρκεια της καριέρας μου.

Ευχαριστώ τους κοινούς ανθρώπους που δεν είναι διάσημοι: αυτοί που με ξέρουν, γνωρίζουν ότι εκτιμώ κάθε άνθρωπο για αυτό που είναι και όχι για το ποιος είναι. Από τα μηνύματα των αρχηγών κρατών, στην επιστολή που έλαβα από ένα παιδί που έχει ζωγραφίσει ένα χαμόγελο για εμένα, είστε όλοι σημαντικοί.

Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ. Έχω τελειώσει με τα δάκρυα, τώρα είμαι έτοιμος να πολεμήσω. Θα βρεθούμε σύντομα».