Παράξενα

16 Οκτωβρίου 2019 12:41

Ζούσαν για χρόνια στο υπόγειο περιμένοντας “το τέλος του κόσμου” (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση της πολυμελούς οικογένειας που ζούσε για χρόνια σε υπόγειο. Πώς τους βρήκαν οι Αρχές.

Ζούσαν για χρόνια στο υπόγειο περιμένοντας “το τέλος του κόσμου” (βίντεο)
-

Εξαμελής οικογένεια πέρασε εννιά χρόνια σε υπόγειο «περιμένοντας το τέλος του κόσμου» και ανακαλύφθηκε από την αστυνομία, όταν ένα μέλος της πήγε σε τοπική παμπ.

Πρόκειται για οικογένεια με έναν 58χρονο άνδρα, που δεν αποκλείεται να είναι ο πατέρας και πέντε ενήλικα παιδιά ηλικίας από 18 έως και 25 ετών.

Ο μεγαλύτερος από τα αγόρια πήγε στην παμπ και ζήτησε μια μπίρα και βοήθεια.

Ο 58χρονος άνδρας συνελήφθη και σύμφωνα με την αστυνομία της Ολλανδίας, ήταν ο πατέρας των παιδιών, κάτι που όμως δεν έχει εξακριβωθεί. Αυτό που δε διευκρίνισαν οι Αρχές είναι το αν τα αγόρια βρίσκονταν εκεί με τη θέλησή τους.

«Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο», δήλωσε ο δήμαρχος της περιοχής, που είπε ότι κάποια από τα παιδιά δεν είναι δηλωμένα στο δήμο και ισχυρίστηκε ότι ο 58χρονος δεν είναι ο πατέρας των παιδιών.

Κι ενώ τα τοπικά Μέσα περιέγραψαν μία οικογένεια που περίμενε το τέλος του κόσμου, ο ιδιοκτήτης του μπαρ έκανε λόγο για έναν άνδρα που μπήκε στο μαγαζί του και παρήγγειλε και ήπιε πέντε μπίρες.

AP - τέλος του κόσμου - οικογένεια - Ολλανδία - υπόγειο

Ο μπάρμαν μίλησε με τον άνδρα, τον οποίο περιέγραψε με μακριά μαλλιά, βρώμικα γένια, παλιά ρούχα και μπερδεμένο ύφος. Του είπε πως δεν είχε πάει ποτέ στο σχολείο και είχε εννιά χρόνια να κουρευτεί. Ότι είχε αδέλφια και ζούσαν στη φάρμα, από την οποία ήθελαν να φύγουν από εκεί.

Στη συνέχεια η Αστυνομία μετέβη στο σπίτι και μετά από έρευνα διαπίστωσαν ότι υπήρχε μια κρυφή σκάλα, η οποία οδηγούσε σε ένα υπόγειο δωμάτιο, όπου ζούσε όλη η οικογένεια.

Το παράδοξο είναι ότι κανείς στην πόλη των 3000 κατοίκων δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι δεν έβλεπαν ανθρώπους στο σπίτι αυτό.

Δεν έχει γίνει εξακριβωθεί πόσο καιρό ήταν εκεί η οικογένεια, ούτε και τι έχει απογίνει η μητέρα των παιδιών, όμως σύμφωνα με τον δήμαρχο, είχε πεθάνει πριν από αρκετό καιρό. Υπάρχουν και αναφορές ότι ο 58χρονος είχε υποστεί εγκεφαλικό.