Ζώδια

18 Αυγούστου 2019 07:45

Ζώδια: ο Άρης στην Παρθένο και η επιρροή του

Διάβασέ μου το...

Από σήμερα ο Άρης εγκαταλείπει το πύρινο ζώδιο του Λέοντα και τις μεγαλοπρεπείς εμφανίσεις του και προσγειώνεται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου.

Ζώδια: ο Άρης στην Παρθένο και η επιρροή του
-

Από σήμερα το πρωί, ο Άρης εγκαταλείπει το πύρινο ζώδιο του Λέοντα και τις μεγαλοπρεπείς εμφανίσεις του και προσγειώνεται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου, προτιμώντας να βρίσκεται πίσω από τα φώτα της σκηνής, παραμένοντας ως τις 4/10 που θα περάσει στον αρμονικό Ζυγό.

Μας παροτρύνει να γίνουμε πρακτικοί, οργανωτικοί και μετρημένοι, με τη δράση μας να είναι τόση, ώστε να μας εξασφαλίζει ασφάλεια χωρίς ρίσκα και μεγάλα ανοίγματα, σε όλους τους τομείς.

Στην πορεία του στην Παρθένο, θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στις 24/8 και από 22 έως 25/8, οι σχέσεις μας ειδικά οι ερωτικές και οι εργασιακές, αναλύονται εξονυχιστικά. Μας έρχεται στο μυαλό κάθε λεπτομέρεια, γινόμαστε δεικτικοί, ενώ γεμίζουμε με κριτικές και σχολιασμούς.

Επηρεάζονται περισσότερο Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαήμερου, που γίνονται πιο ενεργοί και αποδοτικοί.

Στις 28/8 έρχεται η αρμονική όψη με τον Ουρανό, που παρά την ανατρεπτική της φύση, αυτό που θα φέρει στην προκειμένη φάση, είναι αιφνιδιασμοί σε μορφή υποδείξεων. Από 26 έως 29/8 λοιπόν πολλά μπορεί να δούμε, να ακούσουμε και να διδαχθούμε, ειδικά οι Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαήμερου. Στις 2/9 συναντά τον Ήλιο και στις 3/9 τον Ερμή και οι μέρες από 31/8 έως 4/9 γίνονται εκνευριστικές, εφόσον η τάση μας να αναλύουμε τα πάντα και να είμαστε ισχυρογνώμονες και άκαμπτοι, οδηγεί σε παρεξηγήσεις και τσακωμούς. Οι συζητήσεις ωστόσο είναι μεθοδικές και τα λόγια δεν πάνε στον βρόντο.

Ιδιαίτερη προσοχή οι Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες και Δίδυμοι, γεννημένοι στο τέλος του 1ου και αρχές του 2ου δεκαήμερου.

Στις 9/9, έχουμε τη συνάντηση με τον Κρόνο, η οποία καθοδηγεί άριστα τις φιλοδοξίες μας, διεκδικούμε εργασιακά δικαιώματα, γινόμαστε υπεύθυνοι και σκεφτόμαστε το συμφέρον μας. Από 7 έως 10/9 είναι εξαιρετικό διάστημα για επαγγελματικά θέματα και εργασιακή δράση.

Ευνοούνται ιδιαίτερα Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι του 2ου δεκαήμερου.

Ακολουθεί η κόντρα με τον Δία στις 12/9 και αυτή με τον Ποσειδώνα στις 14/9, που διογκώνουν τα γεγονότα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε είδους συζήτηση, είδηση, επιθυμία και ανάγκη, μην αφήνοντας άλλους να μας επηρεάσουν. Οι υποδείξεις και οι παρεμβολές, δεν είναι καλές επιλογές για κανέναν, ιδίως για Παρθένους, Τοξότες, Διδύμους και Ιχθύς, του 2ου δεκαήμερου. Τέλος, στις 19/9, έχουμε την αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, η οποία είναι πολύ ευεργετική, εκπληρώνοντας τους στόχους μας. Από 17 έως 20/9, είναι ιδανικό διάστημα για συμφωνίες, συσκέψεις, πρακτικές και αποτελεσματικές κινήσεις, καθώς και κάθε είδους λεπτομερείς εργασίες.

Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ταύροι του 3ου δεκαήμερου, έχουν πολλές ευκαιρίες για δημιουργικές ενασχολήσεις και επιτεύξεις.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ