Ζώδια

15 Νοεμβρίου 2019 06:17

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής

Διάβασέ μου το...

Με τη Σελήνη σήμερα το απόγευμα να περνάει στο ζώδιο της, τον Καρκίνο, το Παρασκευοσαββατοκύριακο αυτό ξεκινάει με έντονη την ανάγκη να περάσουμε χρόνος στο σπίτι παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής

ΚΡΙΟΣΤο ενδιαφέρον σου στρέφεται στο σπίτι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα όπου την Κυριακή τα πράγματα μπορεί να είναι κάπως πιο απαιτητικά και ίσως χρειαστεί να φροντίσεις λίγο παραπάνω τους ανθρώπους σου, ειδικά αν αυτοί είναι μεγαλύτερης ηλικίας. Θα προτιμούσες βέβαια να μην ήταν απαίτηση, αλλά να άπτονταν καθαρά στη δική σου διάθεση, πράγμα που ίσως καταλήξει να σου δημιουργήσει στρες και ένα σχετικό εκνευρισμό. Mέχρι τότε όμως θα έχεις την ευκαιρία να ηρεμήσεις και να πάρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, επομένως μην τη χάσεις και κυρίως μην την ξοδέψεις αναλωνόμενος με ανθρώπους που δε σε ικανοποιούν πλήρως.

ΤΑΥΡΟΣΑυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο έχει για εσένα αρκετές συναντήσεις αλλά στο τέλος μπορεί να νιώσεις ότι έχεις ξοδευτεί ενεργειακά συναναστρεφόμενος με πολύ κόσμο. Η ταύτιση και η κατανόηση που μπορεί να βιώσεις με κάποιους από αυτούς σίγουρα θα σου δώσει την ευκαιρία να βγάλεις από πάνω σου κάποια βάρη και να εκφράσεις κάποιες ανησυχίες σου, πράγμα που θα σε ανακουφίσει. Όμως αυτές τις μέρες τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και τα σκαμπανεβάσματα, ειδικά την Κυριακή, πολύ έντονα, ειδικά αν περιμένεις ότι θα πρέπει όλοι όσοι σε περιβάλλουν να συμφωνούν με τις απόψεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΣΑν εστιάσεις σε όσα σου λείπουν αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο το πιο πιθανό είναι να το περάσεις με κατάθλιψη, αφού όσα και να έχεις, δε θα καταφέρεις να νιώσεις την ικανοποίηση που μπορούν να σου προσφέρουν, αν αντί να τα εκτιμήσεις και να τα χαρείς σκέφτεσαι τι σου λείπει. Μην πέσεις στην παγίδα να ξοδέψεις λεφτά προκειμένου να νιώσεις πλήρης. Αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι την αγάπη και τη στήριξη των ανθρώπων που σε περιβάλλουν κι εκεί βρίσκεται το μυστικό αυτών των ημερών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:Αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο το τελευταίο πράγμα που μπορείς να αντέξεις ή που θα μπορούσε να σου κάνει καλό είναι να το περάσεις μόνος σου κλεισμένος στους 4 τοίχους του σπιτιού σου. Και τα λέω για να σε προλάβω, γιατί ειδικά την Κυριακή κάποιες σχέσεις ίσως σε δυσκολέψουν λίγο παραπάνω, πράγμα που αντανακλαστικά σε κάνει να κλείνεσαι και να κόβεις κάθε επικοινωνία με τον κόσμο γύρω σου. Ο εγωισμός σου και τα όποια ξεσπάσματα δεν πρόκειται να σε οδηγήσουν πουθενά. Ας είσαι ειλικρινής σε αυτά που νιώθεις, αφήνοντας όμως στην άκρη τα νάζια.

ΛΕΩΝ:Αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο για σένα εάν δεν έχει πολλή δουλειά και υποχρεώσεις τότε ενδεχομένως να έχει αρκετή ψυχολογική πίεση και γεγονότα που από τη μία σου δίνουν ελπίδες και την άλλη στις παίρνουν. Βέβαια υπαίτιος για όλα αυτά μπορεί να είσαι εσύ ο ίδιος ο οποίος φαίνεται να λειτουργείς ασυνείδητα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεών σου. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα κάνεις δηλώσεις κόντρα στα πραγματικά σου συναισθήματα γεγονός που ταράζει τις ισορροπίες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΗ συναναστροφή σου με ανθρώπους τους οποίους θα μπορούσες να εμπιστευτείς και που θεωρείς ότι θα είχαν τη δυνατότητα να σε καταλάβουν μπορεί να αποδειχτεί πολύ χρήσιμη αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο. Είναι μία ευκαιρία να μαλακώσεις τη στάση που κρατάς απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό και να αποδεχτείς ότι το μυστικό για να είσαι ευτυχισμένος δεν κρύβεται στα πρέπει που σου βάζουν οι άλλοι, αλλά στο να αγκαλιάσεις αυτό που είσαι και να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις.

ΖΥΓΟΣΈνα Παρασκευοσαββατοκύριακο με πολύ κόσμο, έντονα κοινωνικό και με πολλές υποχρεώσεις είναι αυτό που έρχεται για εσένα. Το κατά πόσο όμως θα επιλέξεις να εκτεθείς τόσο πολύ στον κόσμο ή αν θα προτιμήσεις τη θαλπωρή και την ξεκούραση του σπιτιού σου εξαρτάται από το κατά πόσο έχεις μάθει να ακούς τα θέλω σου και να λες και κανένα όχι στους ανθρώπους γύρω σου. Πάντως ειδικά την Κυριακή απέφυγε να κάνεις πράγματα με το ζόρι γιατί τα αποτελέσματα δε θα είναι ευχάριστα για κανέναν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΑυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο φαίνεται να σε πιάνουν τάσεις φυγής κι αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι λαμβάνεις υπόψη σου τον παράγοντα ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου και προσέχεις τις κινήσεις σου τότε καλά θα κάνεις να δώσεις στον εαυτό σου κάποιες ανάσες μακριά από ένα περιβάλλον στο οποίο μπορεί να νιώθεις ότι ρουτινιάζεις. Λίγο παραπάνω προσοχή την Κυριακή και μαζί υπομονή ειδικά όσον αφορά στην επικοινωνία με κάποια πρόσωπα του συγγενικού σου περιβάλλοντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ:Έντονα ερωτικό και βαθιά συναισθηματικό αναμένεται να είναι για σένα αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο, ενώ δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις ότι το ενδιαφέρον σου για ένα άτομο δεν είναι και τόσο αθώο. Αυτό από τη μία μπορεί να σημαίνει ότι θα καταλάβεις πως νιώθεις πολλά περισσότερα συναισθήματα για ένα άτομο με το οποίο μπορεί να φλερτάρεις, αλλά από την άλλη μπορεί να συνειδητοποιήσεις κι ότι κρατάς κάποιο ανθρώπους στη ζωή σου αναγκαστικά ή για λόγους συμφέροντος κι όχι επειδή τους επιλέγεις πραγματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΟι αντιδράσεις σου ενδεχομένως να στερούνται λογικής αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο που φαίνεται να είσαι πιο ευαίσθητος και να αντιδράς καθαρά με γνώμονα το συναίσθημα. Δεν έχεις χρόνο για γνωστούς και παρατρεχάμενους, αφού θέλεις να περάσεις κάθε δευτερόλεπτο με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου είτε αυτοί λέγονται σύντροφοι είτε κολλητοί φίλοι είτε ακόμα και κάποιοι συνεργάτες. Ειδικά την Κυριακή όμως προσπάθησε να είσαι εσύ κάπως συγκαταβατικός γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες συγκρούσεις μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΗ ευαισθησία σου ή -ακόμα πιο πιθανό- η απαξίωση σου να αντιμετωπίσεις κατάματα κάποιες καταστάσεις τη στιγμή που πρέπει, φαίνεται ότι καταλήγει να σου γυρνάει μπούμερανγκ και να αποδεικνύεται λάθος στρατηγική, αφού αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο φαίνεται ότι ανοίγεις το στόμα σου και βγάζεις από μέσα σου πράγματα που μαζεύεις καιρό. Πρόσεξε γιατί ειδικά την Κυριακή οι τσακωμοί μπορεί να ξεφύγουν του ελέγχου σου και να πεις πράγματα για τα οποία θα μετανιώσεις και θα χάσεις το δίκιο σου. Αν βγεις έξω, μπουφάν να πάρεις... και γενικότερα να προσέχεις την υγεία σου αυτές τις μέρες.

ΙΧΘΥΣΔεν μαζεύεσαι αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο που τα συναισθήματα φουντώνουν και το τελευταίο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να τα συγκρατήσεις. Είσαι αποφασισμένος να περάσεις ανέμελα αυτές τις μέρες και να ασχοληθείς μόνο με ανθρώπους και πράγματα που σε ευχαριστούν. Μόνο που την Κυριακή τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα και την έντονη χαρά μπορεί να διαδεχθεί η προσγείωση σε μία πραγματικότητα που απέχει πολύ από αυτό που πραγματικά θέλεις να φαντάζεσαι ότι ισχύει.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ