Χαλκιδική

11 Ιουλίου 2019 15:30

Χαλκιδική: “ήμουν δίπλα στην γυναίκα και το παιδί μου, αλλά… τους έχασα”

Διάβασέ μου το...

Συντετριμμένος ο Ρουμάνος που θρηνεί για την σύζυγο και το αγοράκι τους, που σκοτώθηκαν απο την θεομηνία.

Χαλκιδική: “ήμουν δίπλα στην γυναίκα και το παιδί μου, αλλά… τους έχασα”
-

Στο Νοσοκομείο Πολυγύρου από χθες στις 12:00 το βράδυ βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και πλήρης ετοιμότητας.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 12 άτομα από τα 50 που προσήλθαν χθες το βράδυ. Δύο άτομα μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Παπανικολάου και Γεννηματάς. Στους υπόλοιπους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες κι αποχώρησαν χωρίς να χρειαστεί η εισαγωγή τους στο νοσοκομείο.

Μια γυναίκα περίπου 70 ετών έφτασε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Στο νοσοκομείο Πολυγύρου νοσηλεύεται και ο Ρουμάνος τουρίστας που έχασε τη γυναίκα του και το παιδί του στα Νέα Πλάγια. Η κατάσταση της υγείας του ίδιου είναι καλή ο ίδιος όμως είναι συντετριμμένος.  Με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε στο GrTimes πώς την ώρα που συνέβαινε η τραγωδία και έχανε την  οικογένειά του εκείνος ήταν δίπλα τους, χωρίς όμως να καταφέρει δυστυχώς να τους σώσει.

Η κ. Μαναρίδου Ελισάβετ περιγράφει: «Μένουμε στην Ποτίδαια, άρχισε ένα αεράκι και ο σύζυγος πήγε να δει τα φυτά. Αφού τα τακτοποίησε και επέστρεφε μέσα στο σπίτι, πιάνει ένας δυνατός αέρας. Ο αέρας παρέσυρε τη σιδερένια πόρτα και τον χτύπησε στο γοφό. Φώναξα τους γείτονες να με βοηθήσουν να τον βάλουμε στο σπίτι και να τον φέρουμε στο νοσοκομείο».

Η κ. Άννα Γεωργιάδου, σύμφωνα με το grtimes.gr, χτύπησε στην πλάτη και η μητέρα της έσπασε το χέρι της. Όπως περιγράφει ο δυνατός αέρας έριξε την ίδια και τη μητέρα της κάτω. «Δεν ξέρω πως κατάφερα και σηκώθηκα και σήκωσα και τη μητέρα μου», λέει η ίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO