Καβάλα

28 Αυγούστου 2019 13:16 Τελευταία ενημέρωση : 28 Αυγούστου 2019 22:02

Διπλή δολοφονία στην Καβάλα: προφυλακίστηκε ο δράστης

Διάβασέ μου το...

Ζήτησε "συγγνώμη" απο τους συγγενείς της μητέρας και του γού της που έπεσαν νεκροί απο τα πυρά του.

Διπλή δολοφονία στην Καβάλα: προφυλακίστηκε ο δράστης
-

Τον δρόμο για τις φυλακές, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, πήρε ο δράστης της διπλής δολοφονίας στην Χρυσούπολη της Καβάλας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του στον ανακριτή.

Ο άνδρας, που πυροβόλησε με σκάγια για αγριογούρουνο τον συνομίληκο του άνδρα και με άλλο φυσίγγι "εκτέλεσε" την μητέρα του πρώτου θύματος, ισχυρίστηκε ότι θόλωσε όταν είδε τα θύματα να απειλούν την μητέρα του και ευχήθηκε τίποτα απο όσα ακολούθησαν να μην είχε συμβεί.

Ο 42χρονος για περισσότερο από 3.5 ώρες περιέγραφε καρέ – καρέ στον ανακριτή πως έφτασε στην εν ψυχρώ δολοφονία των γειτόνων του και εμφανίστηκε μετανιωμένος. 

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο εποχικος δημοτικός υπάλληλος προφυλακιστηκε. Στο πλευρό του σήμερα και ο αδερφός του που αδυνατεί ακόμη να πιστέψει τι συνέβη στο πατρικό τους σπίτι το βράδυ της περασμένης πεμπτης κατά τη διάρκεια ενός καβγά.

Ο αδελφός του δράστη, μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, όπως και ο συνήγορος του, ζήτησαν "συγγνώμη" απο τους συγγενείς των θυμάτων, που έχασαν την ζωή τους απο τα πυρά του επί χρόνια γείτονα τους.

Για μάρτυρες που θα ανατρέψουν τους ισχυρισμούς του δράστη για εν βρασμώ δολοφονία κάνει λόγο, από την πλευρά του, ο συνήγορος πολιτικής αγωγής.

Το αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσυνη που κατέθεσε η πλευρά του δράστη ώστε να διαπιστωθεί ότι χρήζει ιατρικής παρακολούθησης θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες από τακτικό ανακριτή.

VIDEO