Ηράκλειο

22 Δεκεμβρίου 2019 09:28 Τελευταία ενημέρωση : 22 Δεκεμβρίου 2019 20:50

Σοκ στην Κρήτη: Σκότωσε τη γυναίκα του μετά από καβγά (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Μητέρα ενός παιδιού η 33χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της. Ποια η αιτία του άγριου φονικού. Τι λένε οι γείτονες.

Σοκ στην Κρήτη: Σκότωσε τη γυναίκα του μετά από καβγά (εικόνες)
-

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κρήτη.

Νεκρή έπεσε τα ξημερώματα της Κυριακής μια 33χρονη γυναίκα, από το χέρι του ίδιου της του συζύγου, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα 4χρονο παιδάκι.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι της οικογένειας, στην οδό Ηροδότου στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασού στο Ηράκλειο, όταν ο 54χρονος άνδρας, υδραυλικός στο επάγγελμα και εισοδηματίας, έβγαλε κυνηγετική καραμπίνα και με δύο σφαίρες έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης 33χρονης.

Το ζευγάρι νωρίτερα διασκέδαζε σε ταβέρνα με φίλους και τίποτα δεν προμήνυε την τραγική κατάληξη. Επιστρέφοντας όμως στο σπίτι, ξεκίνησε ένας καυγάς, που αποδίδεται ενδεχομένως και σε ζήλεια από την πλευρά του άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος κάλεσε την αστυνομία, ενώ φέρεται να είπε στις αστυνομικές Αρχές: «Σκότωσα τη γυναίκα μου».

Κρήτη - συζυγοκτόνος

Τι λένε οι γείτονες 

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων οι σχέσεις του ζευγαριού φαίνεται να περνούσαν μεγάλα διαστήματα έντασης μεταξύ τους, καθώς όπως ισχυρίζονται ο 54χρονος υδραυλικός ζήλευε την κατά 21 χρόνια μικρότερη σύζυγό του, με την οποία είχε αποκτήσει ένα παιδάκι, ηλικίας 4 χρόνων.

"Δεν περιμέναμε ότι θα έκανε αυτό το πράγμα" δήλωσαν οι γείτονες. "Έδερνε στο δρόμο τη γυναίκα του. Τη ζήλευε".

Ηλικιωμένη γειτόνισσα του ζευγαριού δήλωσε από την πλευρά της: "Τους γνώριζα πάρα πολύ καλά. Τώρα τελευταία, όμως, δεν είχαν προβλήματα. Ξύπνησα το πρωί και μου είπαν τι έγινε. Την έδερνε. Πήγαιναν και την έπαιρναν από τα χέρια του οι γείτονες".

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, πριν από δύο χρόνια η άτυχη 33χρονη μην αντέχοντας τη βάναυση συμπεριφορά του συζύγου της είχε επιστρέψει στο σπίτι των γονιών της. Το ζευγάρι, όμως, φαίνεται πως στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είχε λύσει τις διαφορές του, και η νεαρή γυναίκα επέστρεψε στο μοιραίο διαμέρισμα της Νέας Αλικαρνασσού.

Κρήτη - συζυγοκτόνος

Κρήτη - συζυγοκτόνος

Κρήτη - συζυγοκτόνος

VIDEO