Ηράκλειο

19 Ιουλίου 2022 10:16 Τελευταία ενημέρωση : 19 Ιουλίου 2022 11:50

Θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα o οδηγός - Σοκάρουν οι εικόνες

Διάβασέ μου το...

Που έμεινε "κολλημένο" το κοντέρ του αυτοκινήτου, μετά την πρόσκρουση. Πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας των δυο τραυματιών.

Θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα o οδηγός - Σοκάρουν οι εικόνες
-


Με υπερβολική ταχύτητα έτρεχε ο οδηγός του μαύρου αγροτικού αυτοκινήτου, ένας εκ των δύο συνεπιβατών του οποίου, 29χρονος πρόσφυγας από την Παλαιστίνη, βρήκε τραγικό θάνατο..

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον ΒΟΑΚ, στο ρεύμα προς Ηράκλειο, στο ύψος του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου.

Τροχαίο δυστύχημα - Κρήτη

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και επιβεβαιώνονται από την Αστυνομία, αλλά και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, Γιάννης Λιονάκης, το κοντέρ του αυτοκινήτου "έδειχνε" τα 150 χλμ. όταν το όχημα προσέκρουσε στην κολώνα.

Στο χειρουργείο ο 26χρονος, στη χειρουργική κλινική ο 33χρονος οδηγός

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Cretalive o διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Κώστας Τερζάκης, ο έτερος 26χρονος συνεπιβάτης, που ήδη χειρουργήθηκε, έχει κατάγματα στα οστά του κρανίου και στα πλευρά, καθώς και ρήξη σπλήνας. Ο διοικητής του νοσοκομείου χαρακτηρίζει "σοβαρή" την κατάστασή του.

Τροχαίο δυστύχημα - Κρήτη

Ο 33χρονος που οδηγούσε το αγροτικό, νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου, με πολλαπλά κατάγματα και θλάση στον πνεύμονα.

Τροχαίο δυστύχημα - Κρήτη

Ειδήσεις σήμερα:

Φυσικό αέριο: Η Gazprom, το “πάγωμα” στις παραδόσεις και το Αζερμπαϊτζάν

“Συμπέθεροι” διέλυσαν σπίτι γιατί… δεν εγκρίνουν την σχέση των παιδιών τους (εικόνες)

Μερόπη: βρέθηκε νεκρή μετά από φωτιά στο σπίτι της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO