Χανιά

19 Ιουνίου 2023 21:01

Χανιά - καταγγελία: 17χρονος προσπάθησε να βιάσει 15χρονη μέσα σε μπαρ

Διάβασέ μου το...

Η ανήλικη φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Χανιά - καταγγελία: 17χρονος προσπάθησε να βιάσει 15χρονη μέσα σε μπαρ
-

Χειροπέδες σε έναν 17χρονο πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές στα Χανιά μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος του για απόπειρα βιασμού μίας 15χρονης. Το περιστατικό, όπως αναφέρεται, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (17/6) σε κατάστημα εστίασης.

Στο εν λόγω κατάστημα βρέθηκε μία παρέα νεαρών και, ανάμεσά τους, ο 17χρονςο και η 15χρονη. Οι δύο τους κάποια στιγμή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απομακρύνθηκαν από το τραπέζι και βρέθηκαν στην τουαλέτα του καταστήματος. Εκεί ο 17χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να επιχείρησε να συνευρεθεί σεξουαλικά με τη 15χρονη.

Έχασε την επαφή με το περιβάλλον η ανήλικη

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δύο ήταν υπό την επήρεια μέθης. Η ανήλικη, μάλιστα, κάποια στιγμή φέρεται να έχασε την επαφή με το περιβάλλον. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει την κοπέλα στο νοσοκομείο, αλλά και περιπολικό.

Στη συνέχεια οι γονείς της 15χρονης κατήγγειλαν τον 17χρονο για απόπειρα βιασμού του κοριτσιού τους με αποτέλεσμα ο νεαρός να συλληφθεί. Επίσης, συνελήφθη και η υπεύθυνη του καταστήματος εστίασης για πώληση αλκοολούχων ποτών σε ανήλικους.

πηγή: zarpanews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυάγιο Τιτανικού: Αγνοείται τουριστικό υποβρύχιο

Κως - Δολοφονία Αναστάζια: Ποιος μπαίνει στο κάδρο των υπόπτων μετά τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές

“Το Πρωινό” - Λιάγκας: η Μαρία Κορινθίου, το “διαζύγιο” με τον ΑΝΤ1 και οι σχέσεις τους (βίντεο)



ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO