Αιτωλοακαρνανία

30 Σεπτεμβρίου 2023 10:55 Τελευταία ενημέρωση : 30 Σεπτεμβρίου 2023 20:27

Μεσολόγγι: Διαμελίστηκε μπροστά στην κόρη της - Πώς μπλέχτηκε στην κρεατομηχανή (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ανείπωτη τραγωδία στο Μεσολόγγι, με διαμελισμό γυναίκας, ενώ καθάριζε μηχανή του κιμά. Το δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια της κόρης της.

Μεσολόγγι: Διαμελίστηκε μπροστά στην κόρη της - Πώς μπλέχτηκε στην κρεατομηχανή (εικόνες)
-

Μπροστά στα μάτια της κόρης της έχασε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα που διαμελίστηκε στο Μεσολόγγι, προσπαθώντας να καθαρίσει κρεατομηχανή σε κρεοπωλείο.

Το δυστύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής, όταν η γυναίκα με την κόρη της, που εργάζονταν μαζί στην καθαριότητα καταστημάτων, πήγαν στο κρεοπωλείο για να κάνουν τη δουλειά τους.

Μεσσολόγι - κρεοπωλείο - δυστύχημα - διαμελισμός

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με μαρτυρίες, η κόρη βγήκε στον δρόμο και φώναζε "βοήθεια". Ένας διερχόμενος μπήκε στο κρεοπωλείο και είδε το φρικτό θέαμα.

Η κόρη του θύματος, σε κατάσταση σοκ από όσα είδε να εκτυλίσσονται μπροστά της, ουρλιάζοντας προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει την τραγωδία και κατά πληροφορίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, από όπου λίγο αργότερα έφυγε για φιλικό σπίτι, στο οποίο φιλοξενείται μαζί με τον ηλικίας 10 ετών αδελφό της.

Μεσσολόγι - κρεοπωλείο - δυστύχημα - διαμελισμός

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις για τοι δυστύχημα, η γυναίκα είχε ξεκινήσει να καθαρίζει την κρεατομηχανή, όταν προφανώς χωρίς να το αντιληφθεί, τα μαλλιά της πιάστηκαν σε αυτήν και δεν μπόρεσε να απεγκλωβιστεί ή να κλείσει την μηχανή με τον άξονα που στροβιλιζόταν, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού της κράτησε ώρες και ολοκληρώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα.

Πληροφορίες από την περιοχή αναφέρουν ότι η άτυχη καθαρίστρια, έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τα δύο παιδιά, την 14χρονη κόρη της - όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος του ΑΝΤ1 στο Μεσολόγγι Κωνσταντίνος Φλαμής - και αυτόπτη μάρτυρα της τραγωδίας και τον 10χρονο γιο της εδώ και δύο χρόνια, όταν χώρισε με τον σύζυγο της και βρέθηκε από την Αλβανία στην Αιτωλοακαρνανία.

Μεσσολόγι - κρεοπωλείο - δυστύχημα - διαμελισμός

Άνθρωποι που την γνώριζαν αναφέρουν ότι δούλευε μαζί με την κόρη της όλη την ημέρα, καθαρίζοντας μαγαζιά, για να συντηρηθεί η οικογένεια τους.


Πηγή εικόνων: onairnews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “Elias” - Βόλος: Λάσπη έχει καλύψει γειτονιές και προάστια (βίντεο)

ΟΑΚΑ - Βρούτσης: η στατικότητα στα “στέγαστρα Καλατράβα” και η απάντηση στον Παναθηναϊκό (βίντεο)

Μπακογιάννης: η αστυνόμευση στην Αθήνα, η ποιότητα ζωής και το μποστάνι της Κοσιώνη (βίντεο)

VIDEO