Γενικά

15 Αυγούστου 2016 13:31

Αυστηρό μήνυμα Καμμένου στην Τουρκία

Text to Speech

"Όσοι με τη βία κλείνουν εκκλησίες κάνουν το θρησκευτικό συναίσθημα να ανάβει πολύ περισσότερο", τόνισε από την Τήνο ο Πάνος Καμμένος.

Αυστηρό μήνυμα Καμμένου στην Τουρκία

Στην Τήνο, για τον εορτασμό της Παναγίας, βρέθηκε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα για τον Δεκαπενταύγουστο.

"Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τον ελληνισμό. Είναι η μέρα που γιορτάζουμε τη Θεοτόκο και μάλιστα από την Τήνο. Από εδώ που ξεκινούν και επιβεβαιώνονται οι άρρηκτοι δεσμοί του ελληνισμού με την Ορθοδοξία” ανέφερε.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ακόμα ότι αυτή η μέρα αφιερώνεται στην ενότητα και την ελπίδα του ελληνικού λαού, συμπληρώνοντας ότι "το κύτταρο της κοινωνίας μας είναι η οικογένεια".

Ο κ. Καμμένος έστειλε και αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία με αφορμή την άρνησή της να λειτουργήσει η Παναγία Σουμέλα.

"'Όσο και αν απαγορεύουν τις λειτουργίες, είτε με τη βία είτε με διάφορες δικαιολογίες, δεν θα μπορέσουν μέσα στην ψυχή των Χριστιανών να σταματήσουν την προσευχή. Όσοι με τη βία κλείνουν εκκλησίες κάνουν το θρησκευτικό συναίσθημα να ανάβει πολύ περισσότερο", είπε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ευχήθηκε καλή λευτεριά στην Κύπρο και να ξαναλειτουργήσει η εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα. "Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να προασπίσουν την πατρίδα και την πίστη γιατί αγωνίζονται υπέρ πίστεως και πατρίδας", διαβεβαίωσε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO