Πολιτική

21 Δεκεμβρίου 2020 08:00 Τελευταία ενημέρωση : 21 Δεκεμβρίου 2020 20:48

Η “φιλική συμβουλή” Τσαβούσογλου σε Δένδια

Διάβασέ μου το...

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών κάνει… συστάσεις στον Έλληνα ομόλογό του και εύχεται τη νέα χρονιά να διευθετηθούν οι διαφορές των δύο χωρών.

Η “φιλική συμβουλή” Τσαβούσογλου σε Δένδια
-

Ζητάει και τα… ρέστα η Τουρκία, αψηφώντας τη διεθνή κατακραυγή για τις προκλητικές της ενέργειες στην ανατολική Μεσόγειο.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κάνει συστάσεις στον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, να μην ζητάει η Αθήνα βοήθεια από άλλες χώρες. Παράλληλα, εύχεται το 2021 να είναι η χρονιά κατά την οποία οι δύο χώρες θα διευθετήσουν τις διαφορές τους.

«Αγαπητέ Νίκο, μία φιλική συμβουλή για τη νέα χρονιά - σταματήστε να ζητάτε βοήθεια από άλλους και να πληγώνετε την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού. Μακάρι το 2021 να είναι η χρονιά κατά την οποία θα διευθετήσουμε τις διαφορές μας δίκαια, συζητώντας με ειλικρίνεια και σοβαρότητα», έγραψε ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας στο Twitter.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξή του την Κυριακή υπογράμμισε πως δεν θα γίνει δεκτή διεύρυνση της ατζέντας από την Τουρκία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ