Κοινωνία

14 Μαΐου 2021 15:38 Τελευταία ενημέρωση : 17 Μαΐου 2021 16:41

#Missing Alert για εξαφάνιση 16χρονης

Διάβασέ μου το...

“Συναγερμός” σήμανε από “Το Χαμόγελο Του Παιδιού” για τον εντοπισμό της κοπέλας.

#Missing Alert για εξαφάνιση 16χρονης
-

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

"Στις 13/05/2021 μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, η Μαρία Φ. 16 ετών. Κατόπιν αιτήματος της οικογένειας σήμερα, 14/05/2021, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.

Η Μαρία Φ. έχει ύψος 1,65 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά ξυρισμένα στο πλάι και καστανά μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζίν παντελόνι, μαύρη μπλούζα, μαύρα παπούτσια τύπου αρβυλάκια και κρατούσε μαύρη τσάντα πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας".

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια

Η περιπέτεια της Μαρίας Φ. και της Μαγδαληνής Κ., 17 ετών, έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τις αναζητούσαν.

Η Μαρία Φ. και η Μαγδαληνή Κ. βρέθηκαν στην περιοχή της Κορίνθου, από διερχόμενο αστυνομικό. Ο αστυνομικός αναγνώρισε τις δυο ανήλικες, οι οποίες ψώνιζαν σε super market της περιοχής. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονιστεί η σπουδαία συνεισφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, που για ακόμη μια φορά υπήρξε πολύ καλά ενημερωμένη και συνέβαλε ουσιαστικά στο να δοθεί ένα τέλος στην αγωνία των οικογενειών των ανήλικων κοριτσιών, που τις αναζητούσαν.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ιρλανδία: Στόχος κυβερνοεπίθεσης η υπηρεσία δημόσιας υγείας

“Μαφία των φυλακών”: Απαλλαγή των τριών δικηγόρων πρότεινε ο εισαγγελέας

Πλοία – Πλακιωτάκης: Αυξάνεται η πληρότητα από σήμερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ