Κοινωνία

24 Αυγούστου 2022 17:53 Τελευταία ενημέρωση : 24 Αυγούστου 2022 21:46

Κακοκαιρία - Αττική: Πλημμύρες, ζημιές και απεγκλωβισμοί οδηγών (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Πολλά προβλήματα προκάλεσε η καταιγίδα που έπεσε στην Αττική. Δρόμοι πλημμύρησαν και οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους.

Κακοκαιρία - Αττική: Πλημμύρες, ζημιές και απεγκλωβισμοί οδηγών (εικόνες)
-


Πλημμύρες και καταστροφές προκάλεσε η κακοκαιρία που πλήττει για δεύτερο 24ωρο την Αττική, με προβλήματα και στα προάστια της Αθήνας, από το Διόνυσο έως το Κερατσίνι και τη λεωφόρο Πειραιώς.

Συγκεκριμένα, στον Διόνυσο χρειάστηκε η συνδρομή των πυροσβεστικών δυνάμεων για τον απεγκλωβισμό πολιτών από τα αυτοκίνητά τους στη λεωφόρο Σταμάτας- Δροσιάς, ενώ αρκετές ήταν και οι κλήσεις που έγιναν στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής για άντληση υδάτων από σπίτια στη συγκεκριμένη περιοχή.

Αθήνα - κακοκαιρία

Επίσης, η καταιγίδα προξένησε νέα προβλήματα, αυτή τη φορά στην οδό Πειραιώς αλλά και στο Κερατσίνι. Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα από το ύψος της Λεωφόρου Πέτρου Ράλλη έως το ύψος της οδού Χαμοστέρνας λόγω του μεγάλου όγκου νερού που συγκεντρώθηκε από την έντονη βροχόπτωση.

Αθήνα - κακοκαιρία

Στην ίδια οδό, στο ύψος της οδού Μυλλέρου, το οδόστρωμα υπέστη καθίζηση και διακόπηκε η κυκλοφορία στις δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα.

Αθήνα - κακοκαιρία

Επί της Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι υπήρξαν κλήσεις στην Πυροσβεστική για απεγκλωβισμούς οδηγών που εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους λόγω της έντονης βροχόπτωσης, ενώ σημειώθηκε και καθίζηση οδοστρώματος σε δρόμο στο Κερατσίνι.

Αθήνα - κακοκαιρία

Εν τω μεταξύ, μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους επτά παραθαλάσσιων περιοχών, για το επόμενο 48ωρο. Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση, αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε Ανατολική Μακεδονία-Θράκη & Κεντρική Μακεδονία, νησιά Βορείου Αιγαίου, Θεσσαλία, Σποράδες, Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Εύβοια. «Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το 112.

Αθήνα - κακοκαιρία


Ειδήσεις σήμερα:

Νέο email – απάτη: Επιτήδειοι παριστάνουν αξιωματούχο της Europol

Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της

Πισπιρίγκου: Ο Κούγιας είναι ο δικηγόρος μου από σήμερα


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ