Κοινωνία

26 Μαρτίου 2024 11:20 Τελευταία ενημέρωση : 26 Μαρτίου 2024 21:16

Άνω Λιόσια: οδηγός λεωφορείου προσπάθησε να βιάσει γυναίκα

Διάβασέ μου το...

Τι κατήγγειλε η γυναίκα για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε από οδηγό λεωφορείου.

Άνω Λιόσια: οδηγός λεωφορείου προσπάθησε να βιάσει γυναίκα
-

Με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού 53χρονης συνελήφθη, το περασμένο Σάββατο, ένας 52χρονος οδηγός λεωφορείου στα Ανω Λιόσια, ο οποίος οδηγείται σήμερα στον ανακριτή .

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος οδηγός μόλις το λεωφορείο έφτασε στο τέρμα της διαδρομής του, στην οδό Ρόδων, δεν άνοιγε τις πόρτες και αποπειράθηκε να βιάσει την 53χρονη, μέσα στο όχημα, όπως κατήγγειλε η γυναίκα.

Εκείνη, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και τελικά κατάφερε να βγει από το λεωφορείο. Αμέσως μετά ενημέρωσε την ΕΛΑΣ και συνελήφθη ο 52χρονος.

Ανακοίνωση για το περιστατικό καταγγελίας επιβάτιδος σε βάρος οδηγού, ο οποίος βάσει αυτής προσήχθη, εξέδωσε η ΟΣΥ δηλώνοντας πως η υπόθεση βρίσκεται στην δικαιοδοσία Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση. Ωστόσο, η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ έχει ως εξής: «Η υπόθεση δεν βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Ο.ΣΥ. Α.Ε. αλλά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση, για την οποία η Εταιρεία δεν έχει και δεν μπορεί νομίμως να λάβει γνώση -όπως ενημερώθηκε αρμοδίως- ούτε για το περιεχόμενο της καταγγελίας, ούτε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Συνεπώς, δεν μπορεί να παρέμβει καθ' οιοδήποτε τρόπο. Ωστόσο, η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις.»


Ειδήσεις σήμερα

Τέμπη - Πρόταση δυσπιστίας: “Ετοιμοπόλεμες” κυβέρνηση και αντιπολίτευση

Γεωργία - Ελλάδα: Απόψε ο “τελικός” για την πρόκριση στο Euro

ISIS: Απειλεί τον Πούτιν - Να περιμένετε σφαγή πολύ σύντομα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ