Αθλητικά

21 Ιουνίου 2021 15:08 Τελευταία ενημέρωση : 21 Ιουνίου 2021 16:00

Euro 2020 - Ντεμπελέ: Αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού

Διάβασέ μου το...

Ο Ντεμπελέ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας με την Ουγγαρία. Τι ανακοίνωσε η  γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Euro 2020 - Ντεμπελέ: Αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού
-

 

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός Ουσμάν Ντεμπελέ αποκλείστηκε από το Euro 2020 λόγω τραυματισμού, όπως ανακοίνωσε σήμερα η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Ο Ντεμπελέ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας (1-1) της παγκόσμιας πρωταθλήτριας με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη το Σάββατο, για τον 6ο όμιλο. 

«Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έκανε ακτινογραφία στο νοσοκομείο της Βουδαπέστης την Κυριακή το βράδυ», δήλωσε η γαλική ομσοπονδία (FFF), χωρίς να αναλύσει τη φύση του τραυματισμού. «Ο χρόνος ανάκαμψης είναι ασυμβίβαστος με το να παραμείνει στην ομάδα. Μετά από συζήτηση με τον παίκτη και τον (γιατρό της ομάδας) Φρανκ λε Καλ, ο (προπονητής) Ντιντιέ Ντεσάμπ αναγνώρισε ότι ο Ουσμάν Ντεμπελέ αποκλείεται για το υπόλοιπο τουρνουά.»

Ο Ντεσάμπ έχει ακόμα αρκετές άλλες επιθετικές επιλογές, εκτός από τους παίκτες που ξεκινούν (Γκριεζμάν, Μπενζεμά και Μπαπέ), έχοντας τους Ζιρού, Κομάν κια Μπεν Γιεντέρ στην ομάδα.

Η Γαλλία είναι στην κορυφή του 6ου ομίλου με τέσσερις βαθμούς, ένα μπροστά από την Πορτογαλία και τη Γερμανία και τρεις πάνω από την Ουγγαρία. θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία την τελεταία αγωνιστική την Τετάρτη.

Υπερθέαμα στον ΑΝΤ1

Οι αγώνες της τρίτης αγωνιστικής του Euro 2020 θα μεταδοθούν απευθείας από τον ΑNT1 και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, ενώ η ποδοσφαιρική πανδαισία εμπλουτίζεται με εκπομπές και εκλεκτούς καλεσμένους.

Κάθε μεσημέρι στις 16:00 το “Euroday” με τους Δημοσθένη Γεωργακόπουλο και Ηλία Βλάχο θα ανοίγει το ποδοσφαιρικό δεκάωρο πρόγραμμα του σταθμού για το μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού.

Σταύρος ΣβήγκοςΓιώργος ΛέντζαςΝικόλας Ράπτης και Χάρης Νταρζάνος είναι στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή “Παίξτε μπάλα”. Η ανατρεπτική παρέα θα μαζεύεται κάθε βράδυ στην… ταράτσα, για να σχολιάσει με χιουμοριστική διάθεση και ιδιαίτερο τρόπο τα highlights του Euro 2020 και όχι μόνο.

Επίσης, στην εκπομπή “Euroshow” με τους Αντώνη Καρπετόπουλο, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργο Λιώρη, δίνεται καθημερινά γύρω στις 00:00 το στίγμα των αγώνων του μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος του καλοκαιριού. Εκλεκτοί καλεσμένοιζωντανές συνδέσεις και πολλές εκπλήξεις, μετά από τις σπουδαίες αναμετρήσεις της ημέρας, τα μεσάνυχτα, στο “Euroshow”.

Ειδήσεις σήμερα:

Πετράλωνα - Καθαρίστρια: Για βιασμό είχε φυλακιστεί το 2015 ο φερόμενος ως δράστης

Γλυκά Νερά: η φωτογραφία που “τράβηξε η Καρολάιν” (;) τη μοιραία νύχτα

Εμβόλια mRNA - Μόσιαλος: “Εξαιρετικά μικρή” η πιθανότητα μυοκαρδίτιδας