Κόσμος

02 Νοεμβρίου 2020 23:47

Τρόμος στη Βιέννη: αιματοκύλισμα και εν ψυχρώ εκτελέσεις (βίντεο σοκ)

Διάβασέ μου το...

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα βίντεο της φρίκης από την Βιέννη. Νεκροί και τραυματίες στο κέντρο της πόλης. Το χρονικό της αιματηρής νύχτας.

Τρόμος στη Βιέννη: αιματοκύλισμα και εν ψυχρώ εκτελέσεις (βίντεο σοκ)
-

Νύχτα τρόμου στη Βιέννη με ανταλλαγές πυρών και εν ψυχρώ εκτελέσεις on camera!

Η ανταλλαγή των πυροβολισμών, στο κέντρο της πόλης, ξέσπασε μετά από ένοπλη επίθεση σε συναγωγή στην αυστριακή πρωτεύουσα, δήλωσε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας επείγουσας ιατρικής βοήθειας. Η εφημερίδα Kronen Zeitung τόνισε πως ένας αστυνομικός έπεσε νεκρός.

Η αυστριακή τηλεόραση μετέδωσε πως έως και επτά δράστες μπορεί να παραμένουν ασύλληπτοι μετά την επίθεση σε συναγωγή στο κέντρο της Βιέννης. Ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Καρλ Νέχαμερ χαρακτήρισε τρομοκρατική την επίθεση δηλώνοντας πως σε αυτήν εμπλέκονται πολλοί δράστες. Ο Νέχαμερ ανέφερε ότι υπάρχουν πολλοί τραυματίες και πιθανώς νεκροί.

"Πιστεύουμε ότι υπάρχουν αρκετοί δράστες, δυστυχώς, υπήρχαν και αρκετοί τραυματίες, πιθανώς και νεκροί. Οι εγκληματίες χρησιμοποίησαν μακρύκαννα όπλα, οπότε αποτελούν μεγάλη απειλή", δήλωσε ο Νέχαμερ αργά το βράδυ στο τηλεοπτικό δίκτυο ORF 1.

Βιέννη Επίθεση

Ο υπουργός προέτρεψε τους κατοίκους της Βιέννης να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφύγουν ανοιχτούς χώρους στην πόλη, ενώ δεν επιβεβαίωσε αναφορές για μια ομηρία σε εστιατόριο.

Η εφημερίδα Kronen Zeitung ανέφερε ότι ένας άνδρας ανατινάχθηκε μετά την ένοπλη επίθεση που εξαπέλυσε σε συναγωγή στο κέντρο της Βιέννης, με την εφημερίδα να κάνει λόγο για πολλούς νεκρούς από την επίθεση.

Την ίδια ώρα, δεκάδες βίντεο από αυτόπτες μάρτυρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με τραγικότερο όλων αυτό που δείχνει έναν εκ των δραστών να πυροβολεί εν ψυχρώ έναν ανυποψίαστο πολίτη:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ