Κόσμος

12 Νοεμβρίου 2022 08:34 Τελευταία ενημέρωση : 12 Νοεμβρίου 2022 20:18

Ουκρανία - Κουλέμπα: “Συνεχίζεται ο πόλεμος μετά την απελευθέρωση της Χερσώνας”

Διάβασέ μου το...

"Βλέπουμε τη Ρωσία να κινητοποιεί περισσότερους στρατεύσιμους και να μεταφέρει περισσότερα όπλα στην Ουκρανία" τόνισε ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών.

Ουκρανία - Κουλέμπα: “Συνεχίζεται ο πόλεμος μετά την απελευθέρωση της Χερσώνας”
-

Ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα ξεκαθάρισε σήμερα Σάββατο ότι ο «πόλεμος συνεχίζεται» ύστερα από την επιτυχία της χώρας του στην ανακατάληψη της Χερσώνας (νότια) από τον ρωσικό στρατό.

«Αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται», δήλωσε ο Κουλέμπα σε δημοσιογράφους στην Πνομ Πενχ, κατά τη διάρκεια διμερούς συνάντησης με τον Αυστραλό πρωθυπουργό Άντονι Αλμπανέζι στο περιθώριο της συνόδου της Ένωσης Χωρών Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN).

Ουκρανία - πόλενος - Χερσώνα - Ρώσοι στρατιώτες

«Καταλαβαίνω ότι όλοι εύχονται ο πόλεμος αυτός να τελειώσει το ταχύτερο δυνατόν. Σίγουρα είμαστε αυτοί που το εύχονται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο», δήλωσε. Αλλά, συμπλήρωσε ο Κουλέμπα, όσο ο πόλεμος συνεχίζεται και βλέπουμε τη Ρωσία να κινητοποιεί περισσότερους στρατεύσιμους και να μεταφέρει περισσότερα όπλα στην Ουκρανία, θα συνεχίσουμε σίγουρα να υπολογίζουμε στη δική σας διαρκή στήριξη.


Ο Αυστραλός πρωθυπουργός δήλωσε ότι η συνεχιζόμενη «στοχοποίηση Ουκρανών αμάχων από τις δυνάμεις του Βλαντίμιρ Πούτιν είναι καταδικαστέα».


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στο Παπίκιο Όρος: Η καταστροφή σε χάρτη

Πολύτεκνη αγρότισσα Tik-Toker: Ο Μητσοτάκης είναι αδύνατος, θα τον...παχύνω

Nord Stream - Βαλτική: Πλοία με απενεργοποιημένους ραδιοφάρους πέρασαν πριν την έκρηξη


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ