Κόσμος

06 Απριλίου 2019 22:04

Βίντεο - σοκ: Πατέρας δέρνει παιδιά που έκαναν bullying στον γιο του

Text to Speech

Διχάζει το βίντεο που δείχνει έναν πατέρα να επιτίθεται και να χτυπά ανήλικους που νωρίτερα είχαν κάνει bullying στον γιο του.

Βίντεο - σοκ: Πατέρας δέρνει παιδιά που έκαναν bullying στον γιο του

Διχασμένη είναι η κοινή γνώμη στην Νέα Ουαλία της Αυστραλίας, αλλά και το διαδίκτυο μετά την κοινοποίηση ενός βίντεο στο οποίο ένας πατέρας εμφανίζεται να ξυλοκοπεί ανήλικους που νωρίτερα φαίνεται πως είχαν κάνει bullying στο γιο του.

Στις εικόνες φαίνεται να τους σπρώχνει και να τους χτυπά ενώ σε ένα σημείο εμφανίζεται να πιάνει από το λαιμό το ένα από τα παιδιά, τη στιγμή που γύρω ακούγονται τρομαγμένες φωνές που τον καλούν να τα αφήσει ήσυχα.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, Eίχε προηγηθεί επεισόδιο μεταξύ μιας παρέας 12χρονων και του άτυχου παιδιού, το οποίο άρχισαν να απειλούν και να παρενοχλούν λεκτικά σε πίστα skate στο Λίσμορ της Νέας Νότιας Ουαλίας, προτού αρχίσουν να τον κυνηγούν στο δρόμο.

Τρομοκρατημένο το παιδί κατάφερε να ξεφύγει, ωστόσο λίγο μετά επέστρεψε με τον πατέρα του, ο οποίος εξοργισμένος επιτέθηκε στα παιδιά.

Το συμβάν έχει προκαλέσει έντονη πολεμική για το αν έπρεπε ή όχι να αντιδράσει έτσι ο πατέρας. Κάποιοι υποστηρίζουν πως δικαίως επιτέθηκε στα παιδιά και πως η αντίδρασή του είναι απλώς η υπενθύμιση πως στις πράξεις μας πάντα υπάρχουν συνέπειες και πως η βία φέρνει βία. Στην αντίπερα όχθη, όσοι υποστηρίζουν πως όταν σε εξοργίζει το bullying, δεν μπορείς να απαντάς με bullying και πως, ως μεγαλύτερος, έπρεπε να έχει την ψυχραιμία να αντιδράσει διαφορετικά.

Η τοπική αστυνομία διενεργεί έρευνα για το συμβάν.