Κοινωνία

05 Μαΐου 2019 10:40

Αναδίπλωση του Ρουβίκωνα μετά το “μήνυμα” κατά δικαστών για τον Κουφοντίνα

Text to Speech

Τι αναφέρει σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο φερόμενο ως ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα, μετά τον σάλο που προκλήθηκε.

Αναδίπλωση του Ρουβίκωνα μετά το “μήνυμα” κατά δικαστών για τον Κουφοντίνα

 

Σε αναδίπλωση προχώρησε ο Ρουβίκωνας μετά τις απειλές κατά δικαστών, σε μήνυμα που αναρτήθηκε σε λογαριασμό στο Facebook που διατηρεί φερόμενο ως ηγετικό μέλος της ομάδας.

Στον ίδιο λογαριασμό, με νέο post γίνεται λόγος για διαστρέβλωση και παραπληροφόρηση, σε μια εμφανή κίνηση να κατέβουν οι τόνοι, μετά και την απόφαση της ΕΛΑΣ να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας δικαστών, αλλά και τις πολιτικές αντιδράσεις.

«Είναι σύνηθες φαινόμενο τα ΜΜΕ να διαστρεβλώνουν και να παραπληροφορούν το οτιδήποτε κάνουμε η λέμε», γράφει στην ανάρτησή του, σημειώνοντας πως «η αυτονόητη διαπίστωση πως με τον θάνατο ενός απεργού πείνας θα επηρεάζονταν οι ζωές όλων μας (ημών αλλά και των αυτουργών αυτής της κατάληξης) μεταφράστηκε σε «ευθείες απειλές κατά της ζωής των δικαστών».

Όλη η ανάρτηση

 «Απειλές» και «κύκλους αίματος» διέγνωσαν στην ανάρτηση μου τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Μου θυμίζει την περίπτωση με το μακεδονικό συλλαλητήριο όπου και τότε πάλι έγινε ένας χαμός αφού η ανάρτηση μου είχε θεωρηθεί πολεμικό ανακοινωθέν. Άσχετα αν μετά επιβεβαιώθηκε με την οργανωμένη επίθεση των ακροδεξιών που προσπάθησαν να εισβάλουν στα Εξάρχεια.

Είναι σύνηθες φαινόμενο τα μμε να διαστρεβλώνουν και να παραπληροφορούν το οτιδήποτε κάνουμε η λέμε. Οπότε δεν μου κάνει καμία εντύπωση η διαχείριση που κάνουν και σε αυτήν την περίπτωση. Η αυτονόητη διαπίστωση πως με τον θάνατο ενός απεργού πείνας θα επηρεάζονταν οι ζωές όλων μας(ημών αλλά και των αυτουργών αυτής της κατάληξης)μεταφράστηκε σε «ευθείες απειλές κατά της ζωής των δικαστών». Μην ανησυχείτε κύριοι δεν θα πάμε να πυροβολήσουμε κανέναν. Αλλά να είστε σίγουροι πως οι αντιδράσεις σε περίπτωση που οι δικαστές πάρουν παράλογες και πέραν κάθε λογικής αποφάσεις θα είναι και μαζικές και συνεχόμενες. Έτσι λοιπόν θα «κοκκινίσουν»όλα. Οχι από το αίμα. Αυτό το χύνετε εσείς καθημερινά. Το ζητάτε με αγωνία για να γεμίσετε τα δελτία και τις ιστοσελίδες σας.

ΥΓ. Γράψτε τώρα ότι τα «γυρνάω «μετά τον «σάλο που δημιουργήθηκε». Είστε τόσο ελεεινοί όσο και προβλέψιμοι.

Ρουβίκωνας - Κουφοντίνας - facebook