Πολιτική

08 Ιουνίου 2019 17:04

Γεννηματά: Η μικρομεσαία επιχείρηση πλήρωσε ακριβά την πολιτική Τσίπρα

Διάβασέ μου το...

Περιοδεία της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ στο Μοναστηράκι και επίσκεψη στο περίπτερο των ΛΟΑΤΚΙ.

Γεννηματά: Η μικρομεσαία επιχείρηση πλήρωσε ακριβά την πολιτική Τσίπρα
-

Επίσκεψη στο Μοναστηράκι πραγματοποίησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η κ. Γεννηματά "η ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση πλήρωσε ακριβά την πολιτική και τις δεσμεύσεις Τσίπρα. Χρειάζεται ουσιαστική στήριξη, όχι προεκλογικές παροχές εξαγοράς" και πρόσθεσε:

"Με το σχέδιο Ελλάδα, τις ενισχύουμε με μείωση των φόρων, πραγματικές 120 δόσεις για οφειλές στην εφορία, με κίνητρα για να αξιοποιήσουν τις τεχνολογικές εξελίξεις, και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας".

Την κ. Γεννηματά συνόδευσαν ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Γιώργος Καμίνης οι υποψήφιοι στη Α΄ Αθήνας, Κώστας Σκανδαλίδης, Ζέφη Δημαδάμα και Δημήτρης Οικονόμου καθώς και ο Παύλος Γερουλάνος και στελέχη του τομέα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Φώφη Γεννηματά - Μοναστηράκι


Σημείο αναφοράς το Athens Pride για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα

Τη στήριξή της στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ και στο Athens Pride εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά κατά τη επίσκεψή της το μεσημέρι στο περίπτερο για τους ΛΟΑΤΚΙ, του Κινήματος Αλλαγής στο Σύνταγμα.

«Το Athens Pride είναι πλέον σημείο αναφοράς για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Είμαστε εδώ, γιατί υπερασπιζόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα απέναντι σε κάθε είδους διάκριση. Για μια “ανοιχτή κοινωνία”, που αποδέχεται τη διαφορετικότητα. Για μια κοινωνία δημοκρατική, όπου όλοι είναι ισότιμοι», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.

Φώφη Γεννηματά - ΛΟΑΤΑΚΙ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ