Πολιτική

11 Ιουνίου 2019 15:14

Σγουρός σε Γεννηματά: δεν επιθυμώ να είμαι υποψήφιος

Text to Speech

Τι αναφέρει στην επιστολή του προς την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ ο Σγουρός. Η πρόταση της Γεννηματά και η καθυστέρηση… στην τελική απόφαση.

Σγουρός σε Γεννηματά: δεν επιθυμώ να είμαι υποψήφιος

Την επιθυμία του να μην είναι τελικά υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές εκφράζει ο Γιάννης Σγουρός με επιστολή του προς την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

«Έχοντας μάθει να αγωνίζομαι για τη δημοκρατική παράταξη από τα πρώτα πολιτικά μου βήματα δεν μπορούσα παρά να ακούσω με ιδιαίτερη προσοχή την πρότασή σας για να συμμετάσχω ως υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής. Στη συνάντησή μας, σας γνώρισα εξ αρχής ότι η τυχόν εκλογή μου ως βουλευτής δεν είναι αυτοσκοπός. Γι’ αυτό πρότεινα την τοποθέτησή μου σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας» αναφέρει στην επιστολή του και συνεχίζει.

«Διαβλέποντας πλέον μετά την πάροδο αρκετών ημερών την δυσκολία της τελικής σας απόφασης, θα ήθελα να σας βγάλω από τη δύσκολη θέση της επιλογής, εκφράζοντας την επιθυμία να μην είμαι τελικά υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές».

Όπως τονίζει ο κ. Σγουρός η απόφασή του είναι οριστική. Δηλώνει ωστόσο ότι θα είναι πάντα «στην πρώτη γραμμή στην μάχη για την ενότητα της κεντροαριστεράς και την ήττα του νεοφιλελευθερισμού, που τόσα δεινά σώρευσε στην ελληνική κοινωνία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ