Πολιτική

01 Ιουλίου 2019 18:06

Αποδοκίμασαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Οι αποδοκιμασίες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια κατάθεσης στεφάνου σε εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.

Αποδοκίμασαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (εικόνες)

Ένταση επικράτησε το πρωί της Δευτέρας στη Δράμα, και συγκεκριμένα την ώρα που κατέθετε στεφάνι, στο πλαίσιο της επετείου απελευθέρωσης της πόλης από τους Βουλγάρους, ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης.

Φέτος, η Δράμα, εορτάζει τα 106 χρόνια από την απελευθέρωσή της αφού την 1η Ιουλίου 1913 ο Ελληνικός Στρατός εισήλθε απελευθερωτής στην πόλη. Κάθε χρόνο, ο Δήμος Δράμας, διοργανώνει ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, τα «Ελευθέρια», με τη συμμετοχή όλων σχεδόν των Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης.

Μέλη της Ομάδας Μακεδόνων Δραμινών φώναξαν συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας, τη στιγμή που ο κ. Καραγιαννίδης, κατέθετε το στεφάνι στο άγαλμα της Ελευθερίας στον Δημοτικό Κήπο της Δράμας.

Στη συνέχεια ακολούθησαν αντεγκλήσεις με άλλους πολίτες, ενώ σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «Πρωινός Τύπος», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε από τους αστυνομικούς να γίνει προσαγωγή των μελών της ομάδας Μακεδόνων Δραμινών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ