Υγεία - Περιβάλλον

02 Αυγούστου 2019 17:50

Επαφές Κικίλια για την προσέλκυση επενδύσεων στον τομέα της Υγείας

Διάβασέ μου το...

Παραβρέθηκε σε συνάντηση εργασίας που διοργάνωσε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, παρουσία του Πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ.

Επαφές Κικίλια για την προσέλκυση επενδύσεων στον τομέα της Υγείας
-

Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, και ο Υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, παραβρέθηκαν σήμερα σε κλειστή συνάντηση εργασίας που διοργάνωσε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, παρουσία του Πρέσβη των Η.Π.Α., Τζέφρι Πάιατ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι μελών του Επιμελητηρίου – τα μέλη της επιτροπής φαρμακευτικών εταιρειών και της επιτροπής ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και διαγνωστικών –  οι οποίοι παρουσίασαν τα ζητήματα που αφορούν στον κλάδο τους.

ΚΙΚΙΛΙΑΣ - ΠΑΙΑΤ - ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ - ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Ο Υπουργός και ο Υφυπουργός Υγείας απάντησαν στα ερωτήματα των μελών του Επιμελητηρίου, αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν τις προτάσεις τους.

ΚΙΚΙΛΙΑΣ - ΠΑΙΑΤ - ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ - ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Κοινός τόπος της συνάντησης ήταν η ανάγκη δημιουργίας ενός διαύλου επικοινωνίας μεταξύ του Υπουργείου και των φορέων της αγοράς, η δημιουργία προϋποθέσεων προκειμένου η Ελλάδα να προσελκύσει επενδύσεις στον τομέα της Υγείας και, κυρίως, η παροχή αποτελεσματικών σε σχέση με το κόστος υπηρεσιών υγείας στον Έλληνα πολίτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ