Κοινωνία

24 Οκτωβρίου 2019 09:48

Μπογιές και συνθήματα στο δημαρχείο Πεντέλης (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Κόκκινο έγινε το δημαρχείο της Πεντέλης, από την επίθεση που έκαναν άγνωστοι το πρωί της Πέμπτης.

Μπογιές και συνθήματα στο δημαρχείο Πεντέλης (βίντεο)

Μεγάλη ποσότητα μπογιάς  πέταξαν άγνωστοι στο δημαρχείο της Πεντέλης, όπου υπήρξαν αντιδράσεις για τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών σε πτέρυγα του νοσοκομείου.

Οι άγνωστοι πήγαν το πρωί στο δημαρχείο Πεντέλης, που βρίσκεται στην περιοχή των Μελισσίων και πέταξαν μπογιά στην πρόσοψη του κτηρίου, καθώς και τρικάκια με συνθήματα υπέρ των μεταναστών και κατά της δημάρχου.

Στην περιοχή της Πεντέλης έχουν προκληθεί αλυσιδωτές αντιδράσεις για τη μεταφορά των ασυνόδευτων παιδιών σε πτέρυγα του νοσοκομείου, η οποία δε λειτουργεί.

Η αρχή έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με τη γραπτή ανακοίνωση της επικεφαλής της τοπικής ΟΝΝΕΔ, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις και έχει φτάσει μέχρι αντιδράσεις των εργαζομένων στο νοσοκομείο.

Δημαρχείο Πεντέλης - μπογιές - τρικάκια

Δημαρχείο Πεντέλης - μπογιές - τρικάκια

Δημαρχείο Πεντέλης - μπογιές - τρικάκια

Δημαρχείο Πεντέλης - μπογιές - τρικάκια

Δημαρχείο Πεντέλης - μπογιές - τρικάκια

Η ανακοίνωση του δήμου Πεντέλης

«Σήμερα τα ξημερώματα κάποιοι "πολύ δημοκράτες" πέταξαν μπογιές και τρικάκια στο Δημαρχείο. Αν ο σκοπός τους ήταν να τρομοκρατήσουν τη Δήμαρχο και τη διοίκηση, να σταματήσει τις κινήσεις της για το μεταναστευτικό και το Μπόμπολα αντί να λειτουργήσει ως νοσοκομείο για τους πολίτες, να γίνει δομή hot-spot για μετανάστες, τότε απέτυχαν οικτρά. Αν πάλι, ο σκοπός τους ήταν να δώσουν μια ώθηση να βαφτεί το Δημαρχείο εκ νέου, μάλλον το κατάφεραν.

Η Δήμαρχος Πεντέλης και η διοίκηση, θα συνεχίσει στον πολύ ξεκάθαρο δρόμο που κάποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν:

Η πτέρυγα Μπόμπολα είναι ακατάλληλο σημείο και δεν μπορεί να δεχθεί μετανάστες.

Όταν η Κυβέρνηση πει το σχέδιό της για το θέμα, τότε στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Πεντέλης θα φιλοξενήσει σε χώρους που ο ίδιος θα επιλέξει, τον αριθμό των ατόμων που του αναλογούν.

Τι δεν καταλαβαίνουν οι "δημοκράτες";»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ