Κόσμος

30 Οκτωβρίου 2019 17:45

Νέες απειλές Ερντογάν: βόμβες θα εκρήγνυνται, όπλα θα βρέχουν θάνατο

Διάβασέ μου το...

Χαρακτήρισε άκυρο το ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Αρμενίων, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στην Ευρώπη...

Νέες απειλές Ερντογάν: βόμβες θα εκρήγνυνται, όπλα θα βρέχουν θάνατο
-

Νέες απειλές κατά της Ευρώπης εξαπέλυσε ο Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζοντας ότι υποστηρίζει και προστατεύει τις τρομοκρατικές ομάδες.

«Βόμβες θα αρχίσουν να εκρήγνυνται στους ευρωπαϊκούς δρόμους, τα όπλα θα βρέχουν θάνατο» δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας στην ομιλία του ενώπιων του Κοινοβουλίου της χώρας του.

«Το φίδι της τρομοκρατίας που τρέφετε σήμερα με τα χέρια σας, τελικά θα στραφεί εναντίον σας και θα σας δαγκώσει» είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στην Ευρώπη, καθώς όπως υποστηρίζει, από τότε που ξεκίνησε η επιχείρηση «Πηγή Ειρήνης» υποστηρικτές των Κουρδικών οργανώσεων PKK και YPG έχουν κάνει 700 επιθέσεις εναντίον τουρκικών «στόχων» ανά την Ευρώπη, υπό την «πολιτική προστασία Ευρωπαϊκών χωρών».

Παράλληλα, ο Τούρκος πρόεδρος σχολίασε οργισμένα το ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων, τονίζοντας ότι η ψηφοφορία για αναγνώριση των μαζικών δολοφονιών των Αρμενίων του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου στην Τουρκία ως ''γενοκτονία'' δεν έχει καμιά σημασία. Παράλληλα, προειδοποίησε ότι θα υπάρξει αντίδραση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ