Αθλητικά

09 Νοεμβρίου 2019 21:29 Τελευταία ενημέρωση : 10 Νοεμβρίου 2019 17:09

Πέρασε νικηφόρα και από την έδρα του ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ

Διάβασέ μου το...

Οι πρωταθλητές διεύρυναν το αήττητο σερί τους και “σκαρφάλωσαν” προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πέρασε νικηφόρα και από την έδρα του ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ
-

“Χρυσό” αποδείχθηκε το γκολ του Γιόσιπ Μίσιτς για τον ΠΑΟΚ, αφού στάθηκε αρκετό για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην έδρα του ΟΦΗ. Ο Κροάτης μέσος πέτυχε στο 56ο λεπτό το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο “Γεντί Κουλέ”, για την 10η αγωνιστική της Super League.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα, αλλά… έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Σωτηρίου. Ο ΠΑΟΚ ανάγκασε τον ΟΦΗ στην πρώτη απώλεια βαθμών στην Κρήτη και πέρασε προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το παιχνίδι επιθετικά και ήθελε να επιβάλει το ρυθμό του. Από την άλλη, όμως, ο ΟΦΗ έχει δείξει ότι είναι μια άκρως επιθετική ομάδα. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” πάντως, δημιούργησε πολλές μεγάλες ευκαιρίες, αλλά βρήκε μπροστά του έναν γκολκίπερ σε εξαιρετική βραδιά. Ο τερματοφύλακας των Κρητικών είπε αρχικά “όχι” στον Λημνιό στο 22', ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ελ Καντουρί. Στο 37' ο Σωτηρίου έσωσε ξανά την ομάδα του, καθώς απομάκρυνε το σουτ του Μπίσεσβαρ.

ΟΦΗ  - ΠΑΟΚ

Στην επανάληψη, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 56' οι παίκτες του ΠΑΟΚ άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Λημνιός βρήκε τον Μίσιτς και με σουτ έξω από την περιοχή ο Κροάτης έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 77' ο Ελ Καντουρί δεν μπόρεσε να νικήσει σε “τετ α τετ” τον Σωτηρίου και παρέμεινε το 0-1.

ΟΦΗ  - ΠΑΟΚ

Στα τελευταία λεπτά ο ΟΦΗ κυνήγησε την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε και ο ΠΑΟΚ πήρε την σπουδαία νίκη, σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του φετινού πρωταθλήματος.

ΟΦΗ  - ΠΑΟΚ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής (82' Στάικος), Νέιρα, Τσιλιανίδης (83' Φερέιρα), Ναμπί (73' Μάνος), Σεμέντο, Φιγκεϊρέδο.

ΠΑΟΚ (Αμπελ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μάτος, Δ. Γιαννούλης, Αουγκούστο, Μίσιτς, Λημνιός, Ελ Καντουρί (78' Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ (87' Εσίτι), Σφιντέρσκι (73' Άκπομ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ