Ζώδια

02 Δεκεμβρίου 2019 06:18

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Διάβασέ μου το...

Το πέρασμα του Δία στον Αιγόκερω, δημιουργεί νέα δεδομένα.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας
-

ΚΡΙΟΣ: Ο Δίας από σήμερα περνάει σε ένα σημαντικό κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σε έχει ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα τα προηγούμενα χρόνια, σε αυτό που αφορά στην καριέρα και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με τα επιτεύγματα εκείνα που τυγχάνουν κοινωνικής αναγνώρισης, όπως π.χ. ο γάμος σου. Έτσι τον επόμενο χρόνο ο πλανήτης των λύσεων και της επέκτασης θα σου δώσει λόγους να δεις με πιο θετικό τρόπο τους περιορισμούς και τις δυσκολίες που μπορεί να έχεις αντιμετωπίσει και να πετύχεις στόχους όπως μια προαγωγή ή το επόμενο βήμα σε μια σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ: Με το πέρασμα του Δία από σήμερα στον Αιγόκερω ξεκινάει μια περίοδος στη ζωή σου πολύ ευνοϊκή κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, αφού θα βρεις τρόπους να προχωρήσεις στη ζωή σου χωρίς να κουβαλάς απωθημένα από τις κακοτυχίες και τους περιορισμούς του παρελθόντος. Θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να κάνεις κινήσεις που ως τώρα δεν έβρισκες το θάρρος να κάνεις και θα διεκδικήσεις το οξυγόνο που χρειάζεσαι για αναπνεύσεις σε μια σχέση ή σε μία δουλειά. Από την άλλη ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις τον επόμενο ένα χρόνο θα είναι υπό την προστασία του Δία, γι’ αυτό ρίξε το βάρος σας σε αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μπορεί ο Δίας να φεύγει από ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου που η επιρροή του ήταν πιο άμεση και εμφανής ωστόσο περνάει σε ένα άλλο που σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τα προηγούμενα χρόνια, για να σου δώσει μια σημαντική ανάσα. Έτσι τα οικονομικά σου είναι αυτά που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βρεθούν υπό τη σκέπη του Δία, για να μπορέσεις να δεις καλύτερες μέρες. Δε σημαίνει σώνει και ντε ότι θα δεις ξαφνικά δύο-τρία επιπλέον μηδενικά στους λογαριασμούς σου, θα δεις όμως να σου έρχεται μια κληρονομιά, μία οικονομική ενίσχυση που δεν περίμενες, μια θετική εξέλιξη στη διαχείριση ενός χρέους ή το σύντροφό σου να είναι σε θέση να σηκώσει περισσότερα βάρη του οικογενειακού προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ένας νέος κύκλος ανοίγει για εσένα σήμερα με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω, αφού η επιρροή του θα είναι εμφανής και θα τη νιώσεις κυρίως όσον αφορά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Αν με τον Κρόνο μπήκες σε μια νέα σχέση, τώρα με το Δία έρχεται η επέκταση, το επόμενο βήμα αυτής της σχέσης, είτε μιλάμε για ένα γάμο είτε για την απόκτηση απογόνου. Παράλληλα μια νέα συνεργασία, μια νέα φιλία, κάποιοι σημαντικοί άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι τις κόντρες που μπορεί να έχεις με κάποιους ανθρώπους, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείς με σοφία και σύνεση, γιατί στις μεταξύ σας αντιδικίες η τύχη ίσως δεν είναι με το μέρος σου.

ΛΕΩΝ: Ο Δίας από σήμερα περνάει στον Αιγόκερω για να σου δώσει νέες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας. Είτε αυτό σημαίνει μια δουλειά εάν είσαι άνεργος, είτε μια προαγωγή ή μια καλύτερη δουλειά για σένα που εργάζεσαι ήδη, το επόμενο διάστημα θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας σου. Επίσης, μη χάσεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από κακές συνήθειες, ενώ από την άλλη πρόσεξε μην ξεφύγεις στην διατροφή σου γιατί με το πέρασμα του Δία από τον 6ο ηλιακό σου οίκο τα παραπάνω κιλά αποτελούν ένα σενάριο που είναι εξαιρετικά πιθανό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα σου πω να αρχίσεις να ρίχνεις βεγγαλικά, όμως η ατμόσφαιρα στη ζωή σου γίνεται πιο γιορτινή και πιο αισιόδοξη από σήμερα κιόλας που ο Δίας περνάει στον Αιγόκερω και σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου αρκετά ταλαιπωρημένο. Ξαναβρίσκεις λοιπόν τη χαρά σου και τη δημιουργικότητα σου. Ο έρωτας γίνεται ένα ενδεχόμενο που παίζει με πολλές πιθανότητες και απαλλάσσεσαι από όλη αυτή τη μιζέρια και την κακοτυχία που ένιωθες να σε καταδιώκει. Ευνοϊκά είναι τα πράγματα επίσης στο ενδεχόμενο που θέλεις να αποκτήσεις κάποιο παιδί ή γενικότερα αν θέλεις να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα παιδιά σου, ενώ δεν είναι κακό να δοκιμάσεις την τύχη σου και στα τυχερά παιχνίδια.

ΖΥΓΟΣ: Με το πέρασμα του Δία στον Αιγόκερω ανοίγει από σήμερα στη ζωή σου μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Το σπίτι μεγαλώνει, είτε μέσω ενός γάμου, είτε με την έλευση νέων μελών, ενώ η απόκτηση ενός σπιτιού ή μια μετακόμιση είναι επίσης πιθανά σενάρια τα οποία ευνοούνται. Από την άλλη, είναι μία περίοδος που θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τις λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα και τυχόν διαφορές που μπορεί να υπάρχουν. Τέλος, θα μπορέσεις να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου, γεγονός που θα σου δώσει το θάρρος να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με το πέρασμα του Δία στον Αιγόκερω ξεκινάει μία περίοδος στην οποία θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τις γνώσεις και τους ορίζοντές σου. Είτε μέσα από ταξίδια, είτε μέσα από σπουδές και άλλα προγράμματα επιμόρφωσης θα μπορέσεις να δεις τη ζωή μέσα από ένα άλλο πρίσμα και θα ανακαλύψεις νέες δυνατότητες εξέλιξης για εσένα. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα αδέρφια σου, κάποιους συγγενείς σου ή με ανθρώπους που μπορεί να συναναστρέφεσαι καθημερινά, ενώ ευνοείσαι επίσης στο ενδεχόμενο που θέλεις να αγοράσεις και κάποιο μεταφορικό μέσο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα μπορεί να κλείνει ένας όμορφος κύκλος για εσένα, αφού ο κυβερνήτης σου, ο Δίας, αφήνει το ζώδιο σου για να συνεχίσει το ταξίδι του στα υπόλοιπα ζώδια, ανοίγει όμως ένας άλλος, που αφενός έχει ευκαιρίες οικονομικού χαρακτήρα, αφετέρου ευνοεί τη διαμόρφωση συνθηκών τέτοιων που θα μπορείς να νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής δημιουργώντας νέες σταθερές στη ζωή σου. Τον επόμενο χρόνο θα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις ότι έχει πραγματικά άξια για εσένα, ενώ αγοραπωλησίες ακινήτων, μετοχών, αλλά και αντικειμένων πολυτελείας είναι στα πιθανά σενάρια που ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Δίας από σήμερα περνάει στο ζώδιό σου και ένας νέος κύκλος επέκτασης και επιτυχιών ξεκινάει για εσένα. Όλα δουλεύουν υπέρ σου, ακόμα κι αν έρθουν στιγμές που θα το αμφισβητείς. Οι ευκαιρίες και τα δώρα του μπορεί να μην είναι πάντα τόσο ξεκάθαρα, όμως ο χρόνος θα σου αποδείξει πως ό,τι συμβεί στη ζωή σου τον επόμενο χρόνο θα είναι για καλό. Είναι μία σημαντική περίοδος που θα μπορέσεις να ανακαλύψεις περισσότερο τον εαυτό σου και τα θέλω σου, γεγονός που ίσως σου δημιουργήσει υπερβολική αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα την τάση να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορείς να αντέξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Δίας από σήμερα περνάει στον Αιγόκερω και ανοίγει για εσένα ένας κύκλος που μπορεί να θελήσεις να κλειστείς περισσότερο στον εαυτό σου, να κάνεις έναν απολογισμό και να συνειδητοποιήσεις τι σε ικανοποιεί πραγματικά και για ποια πράγματα θα παλέψεις σε ένα χρόνο οπότε και θα περάσει στο δικό σου ζώδιο. Παράλληλα, σε αυτό το διάστημα θα δεις να σε ευνοεί στις επαγγελματικές σου υποθέσεις αλλά και σε θέματα υγείας, όπου μπορεί να νιώθεις πως κάποιος σε προστατεύει ή να υπάρξει βελτίωση σε κάποιο θέμα που αντιμετωπίζεις ήδη.

ΙΧΘΥΣ: Με το Δία να περνάει στον Αιγόκερω από σήμερα, θα έχεις την ευκαιρία να δεις τους κόπους σου να αποδίδουν και θα κερδίσεις την εκτίμηση των ανθρώπων γύρω σου, όχι για τα επιτεύγματα σου, αλλά για τον ιδεαλισμό σου και το ομαδικό σου πνεύμα. Με την ένταξη σου σε κάποια ομάδα θα μπορέσεις αφενός να εκδηλώσεις την ανάγκη σου για προσφορά κι αφετέρου να διευρύνεις το φιλικό σου κύκλο με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Ο έρωτας το φλερτ, ακόμα και η εύνοια της τύχης δε θα σου λείψουν τον επόμενο χρόνο.

ΠΗΓΗ: Astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ