Κοινωνία

20 Δεκεμβρίου 2019 23:22

Νέα στοιχεία για τους τέσσερις θανάτους από αυτοσχέδιο μαγκάλι στα Καλύβια

Διάβασέ μου το...

Μοιραία για τους τέσσερις αλλοδαπούς η διαρροή αερίου. Υπολογίζεται ότι ήταν νεκροί δυο ημέρες. Ποιος τους εντόπισε νεκρούς.

Νέα στοιχεία για τους τέσσερις θανάτους από αυτοσχέδιο μαγκάλι στα Καλύβια
-

Τραγωδία με τέσσερις νεκρούς αποκαλύφθηκε στη 1 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, στα Καλύβια Αττικής. Οι 4 νεκροί είναι αλλοδαποί, πιθανότατα πακιστανικής υπηκοότητας και βρέθηκαν στο δώμα κτηνοτροφικής μονάδας, στην πλατεία Ανθυπολοχαγού Βασιλείου Φιλίππου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο θάνατός τους οφείλεται, πιθανότατα, σε ασφυξία, καθώς είχαν ανάψει ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι με γκάζι, για να ζεσταθούν. Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργείται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ένας εκ των τεσσάρων αντρών ήταν φύλακας και εργάτης στη μονάδα, η οποία δεν λειτουργούσε την τρέχουσα περίοδο και την Τετάρτη είχε καλέσει άλλους τρεις ομοεθνείς του, για να περάσουν μαζί το βράδυ και άναψαν μια σόμπα γκαζιού για να ζεσταθούν.

μαγκάλι - Καλύβια

Πριν κοιμηθούν, έσβησαν τη σόμπα, από την οποία όμως υπήρχε διαρροή γκαζιού με συνέπεια να εισπνεύσουν το αέριο κατά τη διάρκεια του ύπνου και να βρουν, έτσι, τραγικό θάνατο. 

Το πρωί της Παρασκευής ένας άλλος υπάλληλος της πτηνοτροφικής μονάδας βρήκε νεκρούς τους τέσσερις άντρες.

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία στο σημείο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι ενέργειες ταυτοποίησης, ώστε να ενημερωθούν στη συνέχεια και οι οικογένειες των θυμάτων.