Αθλητικά

08 Ιανουαρίου 2020 10:15 Τελευταία ενημέρωση : 08 Ιανουαρίου 2020 22:19

Σοκ από την “ενέδρα θανάτου” σε βάρος του Κοβάσεβιτς

Διάβασέ μου το...

Τι δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής για την επίθεση που δέχθηκε. Η κίνηση που του έσωσε τη ζωή.

Σοκ από την “ενέδρα θανάτου” σε βάρος του Κοβάσεβιτς
-

Σοκαρισμένος είναι ο αθλητικός κόσμος από την «ενέδρα θανάτου» που έστησε άγνωστος, το βράδυ της Τρίτης,στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο δράστης της επίθεσης περίμενε τον Σέρβο, έξω από το σπίτι του, στην οδό Ελπίδος στην Γλυφάδα, μέσα σε ένα αυτοκιίνητο. Μόλις ο πρώην ποδοσφαιριστής έφτασε στο σπίτι του, ο δράστης τον πλησίασε και πυροβόλησε εναντίον του.

Εκείνος έπεσε κάτω για να αποφύγει τις σφαίρες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρώς και να μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας.

Στην κατάθεση που έδωσε μετά το περιστατικό ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ανέφερε ότι, «είδα έναν άντρα με μαύρα ρούχα και μαύρο καπελάκι να βγαίνει από ένα αυτοκινητο και να κατευθύνεται προς το μέρος μου. Με πυροβόλησε μία φορά. Εγώ έπεσα κάτω κι εκείνος έφυγε. Δεν ξέρω τίποτα άλλο. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν. Δεν ασχολούμαι με καμία παράνομη δραστηριότητα. Δεν μπορώ να φανταστώ τι έγινε».

Οι έρευνες της Αστυνομίας έδειξαν ότι το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, ήταν κλεμμένο τα τέλη Νοεμβρίου από τη Θεσσαλονίκη. Στο σημείο όπου ο δράστης το πυρπόλησε, είχε και δεύτερο όχημα το οποίο χρησιμοποίησε για τη διαφυγή του. Μέσα στο όχημα ο δράστης είχε πετάξει το πιστόλι που χρησιμοποίησε στην επίθεση, μάρκας glock, ώστε να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν, ότι ήταν μια καλά στημένη ενέργεια, αλλά δεν ήθελαν να σκοτώσουν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. Διαφορετικά ο δράστης θα πλησίαζε και θα πυροβολούσε περισσότερες φορές.

Οι έρευνες πλέον επικεντρώνονται στην αναζήτηση βιντεοληπτικού υλικού, αλλά και στην αναζήτηση του κάλυκα, αν δεν τον μάζεψε ο δράστης.

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ - ΝΤΑΡΚΟ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ

Η λαμπρή καριέρα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτ,ς μετά από μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό με τις φανέλες του Ερυθρού Αστέρα, της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, της Σοσιεδάδ, της Γιουβέντους και της Λάτσιο, ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2007 και έμεινε για δύο χρόνια στο λιμάνι.

Μάλιστα, ο Ντάρκο είχε και 59 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Σερβίας σημειώνοντας 10 γκολ και αμέσως έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους του Ολυμπιακού. Ο 46χρονος πλέον Σέρβος, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, παρέμεινε ενεργός στο ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε να τον τοποθετήσει ως επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου, ενώ διετέλεσε και τεχνικός σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» διοίκησης.

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ - ΝΤΑΡΚΟ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ - ΝΤΑΡΚΟ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ