Κοινωνία

13 Δεκεμβρίου 2020 09:42 Τελευταία ενημέρωση : 13 Δεκεμβρίου 2020 20:53

Επίθεση με βιτριόλι - Κεχαγιόγλου στον ΑΝΤ1: κωμικοί οι ισχυρισμοί για επίθεση μέσα στο νοσοκομείο

Διάβασέ μου το...

“Τα όρια της διολίσθησης μεταξύ της προσπάθειας ανακάλυψης της αλήθειας και του λαϊκισμού είναι δυσδιάκριτα” τόνισε ο ποινικολόγος.

Επίθεση με βιτριόλι - Κεχαγιόγλου στον ΑΝΤ1: κωμικοί οι ισχυρισμοί για επίθεση μέσα στο νοσοκομείο
-

Κωμικά χαρακτήρισε τα σενάρια που θέλουν την 35χρονη, που επιτέθηκε με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας, να σχεδίαζε νέα επίθεση εντός του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν το θύμα, ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Πρωινοί Τύποι” ο κ. Κεχαγιόγλου έκανε λόγο για επίθεση με φήμες σε βάρος της εντολέας του, η οποία βρίσκεται στις φυλακές της Θήβας.

"Είμαι πολύ προσεχτικός να σχολιάζω τα δημοσιεύματα αφού δεν έχει απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας. Θα έλεγα σκωπτικά: με ένα άρλεκιν ξεχνιέται…” τόνισε ο ποινικολόγος.

“Τα όρια της διολίσθησης μεταξύ της προσπάθειας ανακάλυψης της αλήθειας και του λαϊκισμού σε βάρος της είναι δυσδιάκριτα” πρόσθεσε, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει συνεργός στην επίθεση της Καλλιθέας.

“Είναι κωμικό να θεωρείται κάθε επικοινωνία που έχει κάνει πριν και μετά η πελάτης μου να είναι επικοινωνία με συνεργούς” κατέληξε. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ