Κοινωνία

01 Φεβρουαρίου 2021 13:29 Τελευταία ενημέρωση : 01 Φεβρουαρίου 2021 21:17

Εκπαιδευτικό αεροσκάφος: Ο αγνοούμενος πιλότος που ήθελε να κατακτήσει τους αιθέρες (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του χειριστή του εκπαιδευτικού αεροσκάφους.

Εκπαιδευτικό αεροσκάφος: Ο αγνοούμενος πιλότος που ήθελε να κατακτήσει τους αιθέρες (εικόνες)
-

Συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του χειριστή του εκπαιδευτικού αεροσκάφους το στίγμα του οποίου αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή του ανατολικού Ζαγορίου.

Ο 32χρονος εκπαιδευόμενος πιλότος ηθελε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ήθελε να γίνει ιπτάμενος και τζέντλεμαν,.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.gr, ο νεαρός εκπαιδευόμενος πιλότος που αγνοείται και επέβαινε στο αεροπλάνο της Egnatia Aviation ονομάζεται Αμάρ Ιμπραχίμ και είναι 32 ετών. Πρόκειται για έναν από τους περίπου 100 εκπαιδευόμενους πιλότους από το Ιράκ που διαμένουν σήμερα στην πόλη της Κοζάνης, ο οποίος έκανε την πρώτη του ατομική πτήση, χωρίς συνεπιβάτη, στις 28 Ιουλίου 2020.

πιλότος - Ιωάννινα

ΗΗ επιχείρηση Έρευνας – Διάσωσης συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα στον ορεινό όγκο της περιοχής Μηλιωτάδες ΒΑ του αεροδρομίου των Ιωαννίνων μετά την χθεσινή κινητοποίηση για πτώση διθέσιου πολιτικού αεροσκάφους τύπου DV20 με έναν επιβαίνοντα, το οποίο απογειώθηκε από την Κοζάνη με προορισμό τα Ιωάννινα, όπου θα επικοινωνούσε με τον ασύρματο.

έρευνες - αεροσκάφος - Ιωάννινα


Οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος ενισχύονται και θα επιχειρούν συνολικά 48 Πυροσβέστες με 21 οχήματα ως εξής: 31 Πυροσβέστες με 14 οχήματα από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες: 1ος Π.Σ. Ιωαννίνων, Π.Υ. Άρτας, Π.Υ. Ηγουμενίτσας, Π.Κ. Μηλιωτάδων και Π.Κ. Μετσόβου, 15 Πυροσβέστες με έξι οχήματα των Ορειβατικών Ομάδων Έρευνας & Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ.) της 2ης, 5ης και 8ης ΕΜΑΚ καθώς και δύο Πυροσβέστες με ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα για έρευνα στα χιονοσκεπή σημεία της περιοχής.

έρευνες - αεροσκάφος - Ιωάννινα

Παράλληλα θα επιχειρούν ένα E/Π Surer Puma και ένα Α/ΦΟΣ CL-415 της Πολεμικής Αεροπορίας, ισχυρή δύναμη της ΕΛΑΣ το ΕΚΑΒ και εθελοντές. Ο συντονισμός των ανωτέρω δυνάμεων, πραγματοποιείται από το κέντρο επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας.