Κοινωνία

13 Απριλίου 2021 12:10 Τελευταία ενημέρωση : 13 Απριλίου 2021 20:00

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Μυστήριο με την έγκυο γυναίκα

Διάβασέ μου το...

Η καταγγελία της νεαρής εγκύου που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη. Η κατάσταση της υγείας της.

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Μυστήριο με την έγκυο γυναίκα
-

Στον Ευαγγελισμό παραμένει νοσηλευόμενη η 25χρονη έγκυος γυναίκα που κατήγγειλε ότι, δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, προς Δευτέρα.

Η νεαρή είναι στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, η οποία δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί από την επίθεση.  Τα τραύματα που φέρει είναι από εγκαύματα στο πρόσωπο και κυρίως στα χείλη της, ενώ η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία και δεν αποκλείεται να πάρει εξιτήριο και σήμερα.

Η 25χρονη κατήγγειλε ότι, άγνωστος άνδρας σταμάτησε το αυτοκίνητό του, κατέβηκε και της επιτέθηκε ενώ περπατούσε – λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής – στην οδό Ηπείρου, στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άγνωστος άνδρας την ακινητοποίησε και της έβαλε στο πρόσωπο πανί εμποτισμένο με καυστικό υγρό.

ΕΠΙΘΕΣΗ - ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ - ΕΓΚΥΟΣ - ΚΥΨΕΛΗ

Στη συνέχεια ο δράστης εξαφανίστηκε.

Η καταγγελία της γυναίκας εξετάζεται προσεκτικά από τους αστυνομικούς, καθώς δεν έχει διευκρινιστεί η ταυτότητα ή το κίνητρο του δράστη.  Δεν αποκλείεται να πρόκειται για τυχαίο θύμα κάποιου μανιακού ή για στοχευμένη επίθεση προς το πρόσωπό της, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα σενάρια.

ΕΠΙΘΕΣΗ - ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ - ΕΓΚΥΟΣ - ΚΥΨΕΛΗ

Στην υπόθεση που ξυπνά τις μνήμες από την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, δεν έχει διευκρινιστεί τι είδους καυστικό υγρό χρησιμοποιήθηκε.

Eιδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Καραϊβάζ - Κατερινόπουλος στον ΑΝΤ1: Οι δράστες δεν ήρθαν από το εξωτερικό (βίντεο)

Μαρία Αλεξάνδρου: Καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος της από τρεις άνδρες

Self test για Πάσχα στο χωριό: το σχέδιο της Κυβέρνησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ