Quantcast

Οικονομία

25 Μαΐου 2021 17:13 Τελευταία ενημέρωση : 26 Μαΐου 2021 12:21

Pricefox: νέα συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες

Διάβασέ μου το...

Διευρύνεται συνεχώς ο κύκλος των εταιρειών του κλάδου που εντάσσονται στην πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλειών, όπου ο καθένας μας βρίσκει εύκολα και απλά ότι τον συμφέρει.

Pricefox: νέα συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Pricefox:

«Σήμερα, το Pricefox ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με 3 επιπλέον ασφαλιστικές εταιρείες, Anytime και Interamerican.To Pricefox έχει εισέλθει στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα, μέσω της καινοτόμας πλατφόρμας σύγκρισης τιμών, του Pricefox. To Pricefox υποστηρίζεται από την εμπειρία και την επιχειρηματική αφοσίωση δύο πολύ ισχυρών εταίρων, του ομίλου Antenna και της CompareEuropeGroup, μέλος της Nova Founders Capital.

Η πλατφόρμα, η οποία ξεκίνησε την λειτουργίας της τον Δεκέμβριο του 2020 συνεργάζεται πλέον με 15 ασφαλιστικές εταιρείες, θα συνεχίσει να αναζητά τις καλύτερες προσφορές για ασφάλεια αυτοκινήτου και να εμπλουτίζει τις συνεργασίες της τους επόμενους μήνες. To Pricefox βοηθάει τους Έλληνες καταναλωτές να βρουν και να αγοράσουν την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για αυτούς σε τρία απλά βήματα και να εξοικονομήσουν έως και 172 € ετησίως.

Ο Δημήτρης Τσατίρης, Γενικός Διευθυντής του Pricefox ανέφερε:

“Σκοπός μας είναι οι συνεργασίες μας να εξασφαλίζουν αξιοπιστία και φερεγγυότητα στους πελάτες μας και εμείς με την σειρά μας να βρίσκουμε τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας και να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών στην Ελλάδα. Οι καταναλωτές συγκρίνουν πλέον προσφορές από 15 ασφαλιστικές εταιρείες γρηγορότερα από οπουδήποτε αλλού, καθώς καταφέραμε να δίνουμε προσφορές μόλις 30 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ο πελάτης βάλει την πινακίδα του, κάνοντας το Pricefox την γρηγορότερη πλατφόρμα στην Ελλάδα.”

Σχετικά με την Anytime: H Anytime της INTERAMERICAN είναι η 1η direct ασφάλιση στην Ελλάδα, που άλλαξε τα δεδομένα στην ελληνική αγορά, κάνοντας τη διαδικασία της ασφάλισης εύκολη, γρήγορη και φιλική για τον καταναλωτή. Η Αnytime διαθέτει κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες για ασφάλεια αυτοκινήτου σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, με στόχο να καλύπτουν κάθε ανάγκη και με έμφαση σε επιπλέον παροχές πέρα από την ασφάλιση.

Σχετικά με την Interamerican: Η Interamerican ιδρύθηκε το 1969 στην Ελλάδα και κατέχει σταθερά θέση μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Ανήκει στο διεθνή ασφαλιστικό όμιλο ACHMEA και δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης, όπου αναγνωρίζεται ως πρωτοπόρος στους τομείς της υγείας, της βοήθειας και της ψηφιακής ασφάλισης. Διαθέτει προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου με υψηλή ποιότητα σε καλύψεις, μοναδικές υπηρεσίες που διευκολύνουν τις μετακινήσεις  και προσιτά ασφάλιστρα.

PRICEFOX - ΑΝΤΕΝΝΑ

Σχετικά με εμάς: Ο Όμιλος Antenna είναι ένας ισχυρός και συνεχώς αναπτυσσόμενος διεθνής οργανισμός Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με ηγετική θέση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε 40 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Αυστραλία. Με έδρα το Άμστερνταμ και με γραφεία σε Λονδίνο, Αθήνα και Νέα Υόρκη, ο Όμιλος Antenna απασχολεί περισσότερους από 1.800 υπαλλήλους. Ιδρύθηκε το 1988, όταν ο Μίνως Κυριακού επένδυσε στα ΜΜΕ ιδρύοντας τον Antenna Radio στην Ελλάδα. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μια κραταιά πορεία της οικογένειας Κυριακού στον χώρο των ΜΜΕ η οποία την τοποθέτησε στην κορυφή του μιντιακού γίγνεσθαι της χώρας. Σήμερα, με επικεφαλής τον Θοδωρή Κυριακού, ο Antenna Group έχει στην κατοχή του και διαχειρίζεται ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο μιντιακών διαύλων και ποικίλων τεχνολογικών πλατφορμών. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε δωρεάν και συνδρομητική τηλεόραση, διαδικτυακές και ψηφιακές επιχειρήσεις, υλοποίηση και διανομή τηλεοπτικών παραγωγών, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εκδόσεις περιοδικών, παραγωγή και διανομή μουσικού περιεχομένου, παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών με σχετικό μιντιακό περιεχόμενο. Τα κανάλια του Antenna Group και τα προϊόντα αυτών αναμεταδίδονται μέσω ξένων δικτύων συμπεριλαμβανομένων των Time Warner Cable, DISH, Foxtel, Comcast και Unity Media. Οι συνεργασίες που έχει εξασφαλίσει ο Όμιλος Antenna, ενισχύονται από τη σύμπραξη με ισχυρές ψηφιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε δύσκολες -αλλά υψηλής εν δυνάμει ανάπτυξης- αγορές στην Ευρώπη, και περιλαμβάνουν την κοινοπραξία με την Vice Media και το Thrive Global της Ariana Huffington. Επιπλέον, ο όμιλος Antenna είναι στρατηγικός εταίρος και επενδυτής στην εμπορική τράπεζα Raine Group, η οποία με έδρα τη Νέα Υόρκη δραστηριοποιείται σε επενδύσεις ταχέως αναπτυσσόμενων εταιρειών στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Imagine Entertainment.

Ο Όμιλος Antenna ανήκει αποκλειστικά στην οικογένεια Κυριακού.

Η Nova Founders Capital είναι μια διεθνής επενδυτική εταιρεία που χτίζει και υποστηρίζει επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Η Nova Founders Capital συνεργάζεται με εξαίρετους επαγγελματίες, προσφέροντάς τους ό,τι χρειάζονται για να χτίσουν επιχειρήσεις που θα πρωταγωνιστούν στον κλάδο τους. Η Nova Founders Capital έχει ιδρύσει επιτυχώς πάνω από 30 επιχειρήσεις με διαδικτυακή παρουσία σε διάφορα μέρη του κόσμου, εκμεταλλευόμενη τη μεγάλη της εμπειρία σε ραγδαία αναπτυσσόμενες διαδικτυακές αγορές. Μεταξύ των εταιρειών της Nova Founders Capital βρίσκονται οι  Samlino.dk (Δανία), Comparaja.pt (Πορτογαλία), Topcompare.be (Βέλγιο) και Vertaaensin.fi (Φινλανδία). Οι εταιρείες του ομίλου υποστηρίζονται από ισχυρούς επενδυτές, όπως η Goldman Sachs, η IFC (του World Bank Group), η Softbank, καθώς και το Alibaba.

Το Pricefox είναι η καινοτόμα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών. Οι καταναλωτές μπορούν να συγκρίνουν καλύψεις, τιμές και να αγοράσουν την ασφάλεια αυτοκινήτου τους με τρία απλά βήματα online, από τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές».