Αθλητικά

08 Ιουνίου 2021 21:39

Πολωνία - Ισλανδία: Ο Σφιντέρσκι “λύτρωσε” τους γηπεδούχους

Διάβασέ μου το...

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ αντικατέστησε τον Λεβαντόφσκι και βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, λίγα λεπτά αργότερα.

Πολωνία - Ισλανδία: Ο Σφιντέρσκι “λύτρωσε” τους γηπεδούχους
-

Οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (αντικατέστησε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι) ο Κάρολ Σφιντέρσκι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 88΄, “γράφοντας” το τελικό 2-2 στη φιλική αναμέτρηση, Πολωνία-Ισλανδία, που διεξήχθη στο Πόζναν.

Έξι ημέρες πριν από την πρεμιέρα της στην τελική φάση του Euro με την Σλοβακία στην Αγία Πετρούπολη (14/06), η Πολωνία απέφυγε την ήττα χάρις στο γκολ του σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά την απουσία και του Αρκάντιους Μίλικ, είναι σαφές ότι θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Πάουλο Σόουζα ως παρτενέρ ή, ως “back up” του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην επίθεση.

Ο Ζιελίνσκι είχε ισοφαρίσει στο 34΄ το γκολ του Γκούντμουντσον (26΄), ενώ στο 47΄ και πάλι οι Ισλανδοί πήραν... κεφάλι στο σκορ με τον Μπγιάρνασον, για να “γράψει” το τελικό 2-2 ο Σφιντέρσκι. Η Πολωνία διατήρησε το αήττητο που έχει απέναντι στην Ισλανδία σε όλες τις διοργανώσεις που έχουν συναντηθεί (5-2-0), ενώ ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία σε φιλικό προετοιμασίας, μετά το 1-1 με την Ρωσία στο Βρότσλαβ.

Ο ΑΝΤ1 ειναι ο πρώτος ιδιωτικός σταθμός στην Ελλάδα που θα προβάλλει την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση σε επίπεδο εθνικών ομάδων, με εκπομπές και μετάδοση τριών αγώνων καθημερινά, απο τις 11 Ιουνίου και για έναν μήνα, Για να δεις το πλήρες πρόγραμμα, πάτησε ΕΔΩ.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός – “Ψυχρή Λίμνη”: Τι είναι το φαινόμενο που θα “χτυπήσει” και την Αττική

Βουλή - Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19: Υπερψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία

Κρήτη: Τρεις σεισμοί σε λίγα λεπτά