Πολιτισμός

13 Ιουλίου 2021 10:58

Η Υρώ Μανέ στο “Καλοκαίρι Μαζί” για τη “Ρένα”

Διάβασέ μου το...

Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, τη σειρά που ετοιμάζει για τη νέα πλατφόρμα του ΑΝΤ1 και για τα όνειρά της.

Η Υρώ Μανέ στο “Καλοκαίρι Μαζί” για τη “Ρένα”
-

Για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά, τη «Ρένα» μίλησε η Υρώ Μανέ στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί».

Η πρωταγωνίστρια της ιστορικής σειράς του ΑΝΤ1 «Εγκλήματα» αποκάλυψε την αδυναμία που και η ίδια έχει στη μεγάλη αυτή επιτυχία που προβάλλεται ακόμα και σήμερα.

Για την «Ρένα» , η πρωταγωνίστρια είπε πως αφορά στην ιστορία μιας ιερόδουλης η οποία αφηγείται τη ζωή της σε τρεις δημοσιογράφους. Μέσα όμως από την αφήγηση της υπέργηρος γυναίκας ξεδιπλώνεται και η ιστορία της Ελλάδας. Από τη Μικρασιατική Καταστροφή και τον πόλεμο του 1940 μέχρι και σήμερα.

Η ηθοποιός εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η παράσταση θα γίνει ταινία στο μέλλον, αποκαλύπτοντας πως προς το παρόν ετοιμάζεται ως μίνι σειρά για τη νέα πλατφόρμα του ΑΝΤ1.

Ευχήθηκε δε, η «Ρένα» να έχει την ίδια επιτυχία με τα «Εγκλήματα».

Τέλος, ερωτηθείσα για τα σχέδιά της, αφού η παράσταση ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο, είπε πως ονειρεύεται «παράσταση για τη Σφαγή της Χίου μέσα στο 2022».

Ειδήσεις σήμερα:

Χρυσόγονος για νέα μέτρα: Στα όρια της συνταγματικότητας η αναστολή εργασίας

Σκρέκας στον ΑΝΤ1: Μειωμένα δημοτικά τέλη ως κίνητρο για ανακύκλωση

“Ελλάδα 2.0”: Προς έγκριση από το Ecofin

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ