Life

15 Ιουλίου 2021 20:40 Τελευταία ενημέρωση : 15 Ιουλίου 2021 20:58

Ζάκυνθος: “Κορονοπάρτι” εν πλω σταμάτησε το Λιμενικό

Διάβασέ μου το...

Οι Αρχές παρακολουθούσαν τις οργανωμένες κινήσεις τουριστών και προσέγγισαν τη νύχτα το σκάφος. Συλλήψεις και πρόστιμα.

Ζάκυνθος: “Κορονοπάρτι” εν πλω σταμάτησε το Λιμενικό
-

Ένα οργανωμένο κορονοπάρτι εν πλω “χάλασε” το Λιμενικό στη Ζάκυνθο, αξιοποιώντας πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις αλλοδαπών τουριστών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η Λιμενική Αρχή Ζακύνθου ενημερώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ότι αλλοδαποί τουρίστες επιβιβάζονται σε τουριστικά λεωφορεία προκειμένου να μεταβούν σε Ε/Γ -Τ/Ρ σκάφος για να πραγματοποιηθεί εκδήλωση διασκέδασης εν πλω.

Ζακυνθος - κορονοιος - παρτι - πλοιο

Άμεσα στελέχη του Λιμεναρχείου Ζακύνθου έσπευσαν στην περιοχή και διενέργησαν καταμέτρηση επιβατών και έλεγχο τήρησης μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού COVID-19, πριν τον απόπλου του Ε/Γ -Τ/Ρ σκάφους, χωρίς να διαπιστωθούν παραβάσεις.

Στη συνέχεια, βραδινές ώρες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχή Ζακύνθου προσέγγισαν με ταχύπλοο σκάφος το ανωτέρω Ε/Γ -Τ/Ρ, όπου διαπίστωσαν ότι πραγματοποιείτο εκδήλωση διασκέδασης και ακολούθως το σκάφος, συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., οδηγήθηκε στον λιμένα Ζακύνθου.

Ζακυνθος - κορονοιος - παρτι - πλοιο

Από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν τα μέλη του πληρώματος του εν λόγω σκάφους καθώς και ο νόμιμος εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ κινήθηκε και η διαδικασία επιβολής διοικητικού προστίμου.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στη Σάμο: Εκκενώνονται ξενοδοχεία και σπίτια (βίντεο)

Μύκονος: Ανήλικος εκβίαζε 12χρονη με ροζ βίντεο και φωτογραφίες

Κορονοϊός - Ολυμπιακοί Αγώνες: Κρούσματα στην ελληνική αποστολή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ