Κοινωνία

04 Μαΐου 2022 11:55 Τελευταία ενημέρωση : 04 Μαΐου 2022 20:15

Αθήνα: Ταξιτζής πυροβόλησε νεαρούς μουσουλμάνους

Διάβασέ μου το...

Η καταγγελία των νεαρών και τα τραύματα του ενός από τα πυρά.

Αθήνα: Ταξιτζής πυροβόλησε νεαρούς μουσουλμάνους
-

Πυροβολισμούς καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν πέντε φίλοι στα Πατήσια το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ένας από τους πέντε νεαρούς οι οποίοι επέστρεφαν από γιορτή για το ραμαζάνι, δέχθηκε τα πυρά οδηγού ταξί, στην Γ’ Σεπτεμβρίου.

Και οι πέντε φορούσαν τα παραδοσιακά ρούχα της χώρας τους, σαλβάρια και πουκαμίσες, την ώρα που επέστρεφαν από τη γιορτή για τη λήξη του ραμαζανιού.

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΤΖΗΣ - ΑΘΗΝΑ

Σύμφωνα με την καταγγελία, είδαν τον οδηγό του ταξί να τους πλησιάζει, να ανοίγει το παράθυρο και να τους βρίζει, προτού τους πυροβολήσει.

Από τα πυρά τραυματίστηκε ένας 26χρονος, ο οποίος δέχθηκε 3-4 σφαίρες, με μία εξ αυτών να τον βρίσκει ελάχιστα εκατοστά από το μάτι του.

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΤΖΗΣ - ΑΘΗΝΑ

Περίοικοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου του αφαίρεσαν σφαιρίδιο και του έκαναν τρία ράμματα.

Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Με αφορμή την επίθεση οδηγού ταξί σε Πακιστανό μετανάστη που σημειώθηκε τη Δευτέρα, 2 Μαΐου στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου θέλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής: Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής καταδικάζει οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά από όποιον κι αν προέρχεται. Για μας, ο δράστης δεν έχει καμία θέση ανάμεσά μας. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον 26χρονο Αλί Ριάζ και τον διαβεβαιώνουμε ότι ο κλάδος μας θα είναι πρωτοπόρος στα δίκαια αιτήματα των μεταναστών και των προσφύγων».

Ειδήσεις σήμερα:

“Το Πρωινό” - Θάνατος Ίριδας: Η καρδιά της στο μικροσκόπιο

Ζακ Κωστόπουλος: Το συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας του

Βόρεια Κορέα: Νέα εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ