Life

18 Ιουλίου 2022 13:54

Αντετοκούνμπο: Η πρώτη φορά που έμαθα πως η σύντροφός μου με απατά ήταν δύσκολη

Διάβασέ μου το...

Το κρύο ανέκδοτο του Γιάννη Αντετεκούνμπο με πρωταγωνιστές τον ίδιο, την σύντροφό του Μαράια και τον Μαξ που θα κλάψετε από τα γέλια.

Αντετοκούνμπο: Η πρώτη φορά που έμαθα πως η σύντροφός μου με απατά ήταν δύσκολη
-

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκτός από σπουδαίος παίκτης του ΝΒΑ, είναι και πολύ καλός στα... κρύα ανέκδοτα. Πρωταγωνιστές στο νέο ανέκδοτο είναι ο ίδιος και η σύντροφός του, Μαράια.

Αυτή τη φορά ο «Greek Freak» -ο οποίος απολαμβάνει τις διακοπές του, αλλά και προετοιμάζεται σκληρά ενόψει του Ευρωμπάσκετ- επέλεξε ως... θύμα του τη μητέρα των παιδιών του και σύντροφό του.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης έκανε μία ανάρτηση στο twitter, λέγοντας: «Δεν θα πω ψέματα... Η πρώτη φορά που έμαθα πως η σύντροφός μου με απατά ήταν δύσκολη και μου πήρε μερικά λεπτά να το καταλάβω. Μου έστειλε μήνυμα και μου λέει ''θα είμαι εκεί σε 15-20 λεπτά μαξ'', και αναρωτήθηκα ''ποιος στα κομμάτια είναι ο Μαξ, το όνομά μου είναι Γιάννης"».

Πάντως, η Μαράια, που ήταν δίπλα του, δεν φάνηκε να ενθουσιάστηκε με το αστείο του Γιάννη, ο οποίος, όπως φαίνεται, είχε ξεκαρδιστεί.

Δείτε το βίντεο με το ανέκδοτο το Γιάννη Αντετοκούνμπο 

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας σταρ του NBA μετά από κάθε νίκη των Μιλγουόκι Μπακς, στη συνέντευξη Τύπου συνηθίζει να λέει ένα αστείο, προκαλώντας πολλές φορές νευρικό γέλιο στους ακροατές του.

Ειδήσεις σήμερα:

Antonov - Καβάλα: Επιχείρηση για την απομάκρυνση των πυρομαχικών - Τα μοιραία λεπτά πριν την τραγωδία (εικόνες)

Πισπιρίγκου: όλη η μήνυση του Δασκαλάκη στον Ηλιάδη (βίντεο)

Πέθανε ο Χανς-Τις Λέμαν


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ