Συνταγές
Μοσχαράκι κατσαρόλας με λαχανικά και σως γιαουρτιού από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (βίντεο)
Διάβασέ μου το...
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μοιράστηκε τα μυστικά της για να απογειωθεί η γεύση που θα τρελάνει τον ουρανίσκο μας.
Τα μυστικά για πεντανόστιμο μοσχαράκι κατσαρόλας με λαχανικά μοιράστηκε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Η σεφ της εκπομπής "Το Πρωινό" έφτιαξε την πιο νόστιμη και λαχταριστή συνταγή που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι.
Υλικά
Για το μοσχάρι κατσαρόλας µε λαχανικά
- 1½ kg μοσχάρι (ελιά) κομμένο σε μεγάλες μπουκιές
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ξερό (ψιλοκομμένο)
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα (ψιλοκομμένα)
- 1 πράσο (ψιλοκομμένο)
- 1 πιπεριά πράσινη (κομμένη σε καρέ)
- 2 πιπεριές κόκκινες (κομμένες σε καρέ)
- 1 καρότο (κομμένο σε μικρά καρέ)
- 1 φλ. λευκό κρασί (ξηρό)
- 1/2 kg ντομάτες (ψιλοκομμένες)
- 2 καυτερές πιπεριές (ψιλοκομμένες)
- 1 κ.γ. ρίγανη (αποξηραμένη)
- 1 κ.γ. δυόσμος (αποξηραμένος)
Για τη σως γιαουρτιού
- 500 γρ. γιαούρτι (στραγγιστό)
- 1/2 κ.γ. ρίγανη (αποξηραμένη)
- 1/2 κ.γ. δυόσμος (αποξηραμένος)
- 1 κ.σ. ξίδι
- Αλάτι
- Πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)
Για το σερβίρισμα
Λίγα φύλλα δυόσμου
Ουκρανία: Η Ρωσία προειδοποιεί τις ΗΠΑ για απευθείας πόλεμο
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης είχε ατύχημα
Τροχαίο: Μαθητής κατέβηκε από το σχολικό και παρασύρθηκε από αγροτικό