Κοινωνία

16 Ιουλίου 2023 07:36 Τελευταία ενημέρωση : 16 Ιουλίου 2023 19:23

Καβούρι: 6χρονος πέθανε στην παραλία “μπροστά στα μάτια” των γονιών του

Διάβασέ μου το...

Στην σύλληψη της μητέρας και του πατέρα του άτυχου αγοριού προχώρησαν οι λιμενικοί.

Καβούρι: 6χρονος πέθανε στην παραλία “μπροστά στα μάτια” των γονιών του
-

(εικόνα αρχείου)

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου, από τη παραλία στο Μεγάλο Καβούρι Αττικής, ένα 6χρονο αγόρι.

Το μικρό αγόρι διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ” Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι γονείς του εν λόγω ανήλικου για παράβαση του άρθρου 306 Π.Κ. (έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο), ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση "Νήπιο 6 ετών προσεκομίσθη με το ΕΚΑΒ στις 18.24, σήμερα. Ο ασθενής κατα την προσελευση του στον χωρο του ΤΕΠ ηταν άσφυγμος, απνοϊκός, χωρις ζωτικα σημεια. Στον χωρο των Επειγόντων βρίσκονταν σε πλήρη ετοιμότητα ολες οι εμπλεκομενες ειδικότητες(αναισθησιολογοι,καρδιολογοι, παιδίατροι, ιατροί του ΤΕΠ). Έγινε άμεση διασωλήνωση και ξεκίνησαν ακαριαίως οι προσπαθειες ανάνηψης, σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Χορηγήθησαν 6 κύκλοι αδρεναλίνης, χωρίς την παραμικρή καρδιακή αντίδραση. Οι προσπάθειες ανάνηψης διήρκεσαν 45 λεπτα χωρίς, δυστυχώς, αποτέλεσμα. Πιθανή αιτία θανάτου πνιγμός. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής: 19.10.

Στον περιβάλλοντα χώρο, έξω από τα επείγοντα, συγκεντρώθηκε ομάδα Ρομά, περίπου 40 ατόμων, που επεχείρησε να προπηλακίσει το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Με εντολή του Διοικητή του νοσοκομείου που ήταν παρών στο συμβάν, εκλήθη και έσπευσε άμεσα η Αστυνομία, με αποτέλεσμα την ανάκτηση της τάξης. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η οικεία Λιμενική Αρχή".


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 6 Περιφέρειες την Κυριακή (χάρτης)

Συνταξιούχοι: 5 + 4 μέτρα στήριξης στην διετία 2023 - 2024

Ευρωμπάσκετ Κ20: Η Ελλάδα στον μικρό τελικό (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ