Life

16 Οκτωβρίου 2023 14:45

Μαίρη Χρονοπούλου: Το θρίλερ με την τέφρα της και η χειρόγραφη επιστολή της (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ενώ οι μέρες περνάνε, μυστήριο παραμένει το τι θα γίνει με την τέφρα της ηθοποιού, με τα ενδεχόμενα να είναι δύο.

Μαίρη Χρονοπούλου: Το θρίλερ με την τέφρα της και η χειρόγραφη επιστολή της (βίντεο)
-

Την περασμένη Παρασκευή αποχαιρέτησαν την Μαίρη Χρονοπούλου οι φίλοι οι θαυμαστές της.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου είχε ζητήσει αντί να ακολουθηθεί το τελετουργικό μιας χριστιανικής κηδείας, να γίνει μία συνάντηση των δικών της ανθρώπων στο σπίτι της στην Παιανία για να την αποχαιρετήσουν, και ύστερα να οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Ενώ οι μέρες περνάνε, μυστήριο παραμένει το τι θα γίνει με την τέφρα της ηθοποιού, με τα ενδεχόμενα να είναι δύο. Στην εκπομπή "Το Πρωινό" μίλησε ο δικηγόρος, Δημήτρης Χατζημιχάλης για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν. Όπως είπε "ήταν επιθυμία της Μαιρης Χρονοπούλου να πεταχτεί η τέφρα της στη θάλασσα στο Σούνιο" ενώ αποκάλυψε πως "σήμερα θα μαζευτούμε φίλοι της Μαίρης και θα αποφασίσουμε το τι θα γίνει με την τέφρα της".


Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και σε ρεπορτάζ του Γιάννη Αρμουτίδη, την παραλαβή της τέφρας, η οποία είναι τοποθετημένη σε λευκή τεφροδόχο, με ζωγραφισμένο ένα πανέμορφο λουλούδι, υπέγραψε από το αποτεφρωτήριο Ριτσώνας ο συντονιστής της ομάδας φίλων της και πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών Χάρης Παπαδόπουλος. Αφού την παρέλαβε με απόλυτη διακριτικότητα και ασφάλεια, ανέλαβε τη φύλαξή της από κοινού με τον επίσης στενό φίλο της Χρονοπούλου, τον σκηνοθέτη Νίκο Σέκερη.

Η τέφρα λοιπόν της αείμνηστης ηθοποιού βρίσκεται στην Αθήνα, εκεί όπου, όπως είχε αποκαλύψει στην τελευταία της συνέντευξη, ήθελε να μετακομίσει για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της, φεύγοντας από το σπίτι της -που λάτρεψε- στην Παιανία.

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Απειλή για βόμβα στο “ματωμένο” σχολείο της Αράς

Αυτοδιοικητικές Εκλογές: πόσες γυναίκες κέρδισαν τη δημαρχία

Χάρης Δούκας: Η σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ