Κοινωνία

08 Ιανουαρίου 2024 19:13 Τελευταία ενημέρωση : 08 Ιανουαρίου 2024 21:41

Εξαφάνιση εγκύου: Την δολοφόνησε και την πέταξε ο σύντροφος της

Διάβασέ μου το...

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για ομολογία φίλου του συντρόφου της, που φέρεται να αφαίρεσε την ζωή στην γυναίκα και στο έμβρυο που κυοφορούσε.

Εξαφάνιση εγκύου: Την δολοφόνησε και την πέταξε ο σύντροφος της
-

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην εξαφάνιση της εγκύου από την Καλαμαριά, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες της ανταποκρίτριας του ΑΝΤ1 στην Θεσσαλονίκη, Πωλίνας Κολοκοτρώνη, φέρεται να ομολόγησε ο φίλος της συντρόφου της εγκύου ότι ο σύντροφος της γυναίκας που αγνοείται από την Πρωτοχρονιά, την σκότωσε και την μετέφερε με το αυτοκίνητο του φίλου του εκτός θεσσαλονίκης, όπου και την πέταξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, υποδείχθηκε το σημείο στο οποίο αφέθηκε η σορός της άτυχης εγκύου, ενώ έγινε έρευνα και στο όχημα του φίλου του συντρόφου της.

Η σορός της εγκύου βρέθηκε μέσα σε μπαούλο, σε δασώδη περιοχή μεταξύ Τρίγλιας και Γαλάτιστας, στην Χαλκιδική.

Προσήχθησαν και κρατούνται ο σύνυροφος της εγκύου και ο φίλος του.

Η 41χρονη γυναίκα είχε μια 13χρονη κόρη και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν την Πρωτοχρονιά. Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του ισχυριζόμενος πως η 41χρονη του είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί. Μάλιστα ο ίδιος ισχυριζόταν πως συνέδραμε στις έρευνες των Αρχών και τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Missing Alert - Εγκυος - Καλαμαρια - δολοφονία

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που είχε σημάνει Missing Alert για την άτυχη έγκυο, αναφέρει «Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση της Γεωργίας Μουράτη. Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σήμερα 8 Ιανουαρίου 2024. Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Να υπενθυμίσουμε ότι η Γεωργία Μουράτη 41 ετών, εξαφανίστηκε στη 1 Ιανουαρίου 2024 από την περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης . Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Γεωργίας Μουράτη στις 4 Ιανουαρίου 2024  και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.  Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της και θα βρισκόμαστε δίπλα στην οικογένεια για ότι χρειαστεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Κολωνός – βιασμός 12χρονης: Ένταση και αποδοκιμασίες για τον 54χρονο

Ιπποκράτειο: πέθανε παιδί με λοίμωξη του αναπνευστικού

Κρήτη: Πέθανε η 17χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ