Πολιτική

23 Μαρτίου 2024 17:15 Τελευταία ενημέρωση : 24 Μαρτίου 2024 10:35

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Υποκινεί επεισόδια για τις παρελάσεις, με πρόσχημα τα Τέμπη

Διάβασέ μου το...

Δριμύ κατηγορώ της κυβέρνησης κατά της Κουμονδούρου ότι υποδαυλίζει “γνωστούς-αγνώστους” με σκοπό να διαταράξουν τις παρελάσεις.

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Υποκινεί επεισόδια για τις παρελάσεις, με πρόσχημα τα Τέμπη
-

«Ο μηχανισμός των υπογείων της Κουμουνδούρου υποκινεί με κάθε τρόπο σε επεισόδια εν όψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Είναι ξεκάθαρο και συνάμα θλιβερό ότι το μόνο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η χυδαία εργαλειοποίηση του δυστυχήματος των Τεμπών. Παίζουν τα ρέστα τους στη δημιουργία νέων "αγανακτισμένων" και μπαχαλοποίησης. Οι δεκαετίες και οι ηγεσίες τους αλλάζουν, αλλά επιμένουν στις ίδιες καταδικασμένες συνταγές. Οι πολίτες έχουν και γνώση και μνήμη και δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουν. Για ό,τι συμβεί έχουν την απόλυτη πολιτική ευθύνη», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ μέσω επίσημης ανακοίνωσης αναφέρει «Υπό το κράτος πανικού η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πέταξε σήμερα το προσωπείο  της δήθεν προοδευτικής κεντροδεξιάς και επέστρεψε στις παλιές και αλησμόνητες συνταγές του δεξιού παρακράτους: λάσπη και συκοφαντία κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για δήθεν υποκίνηση επεισοδίων στις εθνικές παρελάσεις... Όταν το κυβερνητικό σχέδιο συγκάλυψης της τραγωδίας των Τεμπών σκοντάφτει  στην άκαμπτη βούληση των συγγενών για απόδοση δικαιοσύνης, η ΝΔ περνάει στην επόμενη πίστα και εξαγγέλλει προβοκάτσιες για να αλλάξει την ατζέντα. Δεν θα της περάσει. Την καλούμε να καταθέσει άμεσα στη δικαιοσύνη τα δήθεν στοιχεία που επικαλείται. Αν δεν το πράξει, ζητούμε από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να επιληφθεί άμεσα για το αδίκημα της  διασποράς ψευδών ειδήσεων».

Ειδήσεις σήμερα:           

Μόσχα: 11 συλλήψεις - Οι 4 είναι δράστες του μακελειού          

MyAADE app - Πιτσιλής: Η νέα εφαρμογή “λύνει τα χέρια” στους φορολογούμενους (βίντεο)

Καρκίνος - Κέιτ Μίντλετον: Οι ευχές, οι αντιδράσεις και οι...θεωρίες συνωμοσίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ