Κοινωνία

03 Απριλίου 2024 08:39

Missing Alert για την εξαφάνιση 14χρονου

Διάβασέ μου το...

Πού και πότε εντοπίστηκαν για τελευταία φορά τα ίχνη του. Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing Alert για την εξαφάνιση 14χρονου
-

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές από την εξαφάνιση του 14χρονου Γουαλέντ (ον.) Μοχάμεντ από τα Ιωάννινα. Εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στα Ιωάννινα.

Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού":

Στις 02/04/24, στις 04:00 το πρωί, εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στα Ιωάννινα ο Γουαλέντ (ον.) Μοχάμεντ (επ.) 14 ετών, αιγυπτιακής καταγωγής. Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου κατόπιν εισαγγελικής εντολής καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο. Ο Γουαλέντ (ον.) Μοχάμεντ (επ.) έχει ύψος 1,60 μ. είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε γκρι παντελόνι φόρμας, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

εξαφάνιση Γουαλέντ Μοχάμεντ

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους – Δημογλίδου: Υπήρχε τρόπος να μεταφερθεί με περιπολία το θύμα

Καλιφόρνια: Θύμα απαγωγής ζητά βοήθεια από αστυνομικούς και την πυροβολούν (βίντεο)

Παλαιστίνη - ΟΗΕ: Αίτημα για αναγνώριση τους κράτους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ