Φθιώτιδα

18 Σεπτεμβρίου 2019 07:19 Τελευταία ενημέρωση : 18 Σεπτεμβρίου 2019 13:16

Ατρόμητη γιαγιά ξυλοκόπησε με μαγκούρα τον ληστή της! (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Παρά το ότι είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι, η γιαγιά κατάφερε να διώξει τον νεαρό που για δεύτερη φορά εισέβαλε στον σπίτι της. Τι λέει η ίδια στον ΑΝΤ1.

Ατρόμητη γιαγιά ξυλοκόπησε με μαγκούρα τον ληστή της! (βίντεο)
-

Ξεχείλισε η οργή μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Λάρισα, στη θέα του ληστή που για δεύτερη φορά εισέβαλε στο σπίτι της για να αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα από το συρτάρι της.

Η γυναίκα, παρά τα κινητικά της προβλήματα, τα οποία την κρατούν καθηλωμένη στο κρεβάτι, άρχισε να χτυπά με τη μαγκούρα τον νεαρό Ρομά που θέλησε να εκμεταλλευτεί την απουσία της γυναίκας που τη φροντίζει για να αποσπάσει τη λεία του.

Η γυναίκα αναγνώρισε στο πρόσωπό του τον νεαρό που πριν λίγο καιρό είχε μπει πάλι στο σπίτι της κλέβοντας χρήματα και γι αυτό αντέδρασε χωρίς δεύτερη σκέψη. Με το ένα της χέρι τον κράτησε και με το άλλο πήρε τη μαγκούρα και άρχισε να τον χτυπάει.

Αιφνιδιασμένος από την σθεναρή αντίσταση της ηλικιωμένης ο επίδοξος ληστής τράπηκε σε φυγή χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις για τον εντοπισμό του νεαρού Ρομά.

Δείτε τι λέει στον ΑΝΤ1 η ατρόμητη γιαγιά:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO