Ζώδια

02 Μαρτίου 2022 12:37

Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: η νέα Σελήνη και ο Γ Παγκόσμιος Πόλεμος (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την αστρολόγο της εκπομπής “Το Πρωινό”, Λίτσα Πατέρα. Τι προέβλεψε για την κρίση Ρωσίας – Ουκρανίας.

Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: η νέα Σελήνη και ο Γ Παγκόσμιος Πόλεμος (βίντεο)
-

«Έχουμε νέα Σελήνη στους Ιχθύες, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μια ωραία, τρυφερή, ρομαντική νεά Σελήνη, που μπορούμε να κάνουμε νέα ξεκινήματα», είπε η αστρολόγος της εκπομπής «Το Πρωινό», στην έναρξη της ενότητας με τις προβλέψεις των ζωδίων. 

Συμπλήρωσε όμως πως «ο Ποσειδώνας, που είναι κυβερνήτης στους Ιχθύες ωθεί σε αλλαγές».

Η αστρολόγος σημείωσε ακόμη πως «η σύνοδος με τον Άρη και την Αφροδίτη φέρνει καταστάσεις και σχέσεις στα άκρα, καθώς ο Πλούτωνας δημιουργεί μεγάλη ένταση».

 Αναφερόμενη και στις εξελίξεις στην Ουκρανία, η Λίτσα Πατέρα είπε πως «στις 5 Μαρτίου, μπορεί κάποια θέματα που θα συζητηθούν να πάρουν μια άλλη τροπή», ενώ εν συνεχεία ανέφερε πως «στις 13 Μαρτίου ή θα εμφανιστεί ένας κυβερνήτης κύρους ή θα φανεί απατηλός». 

Πάντως, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και τις προβλέψεις της αστρολόγου, «όσο ο Πλούτωνας είναι στον Αιγόκερω, δεν υπάρχει περίπτωση για Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Εάν πάει στον Υδροχόο, θα δούμε…», διευκρινίζοντας πως αργεί ακόμη ο Πλούτωνας να πάει στον Αιγόκερω. 

«Η νέα Σελήνη φέρνει μια ευσυγκινησία… Θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια όμορφη κατάσταση. Θέματα Τέχνης ή θέματα που έχουν σχέση με την ιατρική θα μπορούσαν να προωθηθούν», είπε ακόμη η αστρολόγος. 

Αμέσως μετά, η αστρολόγος της εκπομπής ανέφερε τις αναλυτικές προβλέψεις της για κάθε ζώδιο

Παρακολουθήστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα, στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

Ειδήσεις σήμερα:

“The 2Night Show” - Νότης Χριστοδούλου: ο σύντροφος του και τα τελευταία λόγια της μητέρας του (βίντεο)

Ζωγράφου: Μάνα και κόρη ζούσαν με το πτώμα του πατέρα μέσα στο σπίτι

 “Το Πρωινό” - Κιμούλης: Η απάντηση του ΣΕΗ, η Νικολάου και η Βλαβιανού (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ